nlc.hu
Sztárok
Ebben az 1,5 milliárd forintot érő luxuslakásban él párjával Selena Gomez

Ebben az 1,5 milliárd forintot érő luxuslakásban él párjával Selena Gomez

Igazi álomotthonban éli mindennapjait Selena Gomez és szerelme, Benny Blanco. Pillants be te is a tökéletes luxusrezidenciájukba!

Úgy tűnik megválna szeretett New York-i luxuslakásától Selena Gomez és párja, Benny Blanco. Az ingatlant 4 millió dollárért, azaz átszámolva 1 milliárd 463 millió forintért árulják. A luxusingatlan a városi rezidenciákkal, emeletes társasházakkal és luxus felhőkarcolókkal teli Chelsea negyedben található. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Kifinomult luxus

Az ingatlanügynök leírása szerint fő hálószobához ez egyedi díszítésű ajtóval ellátott gardrób is dukál, a második hálószobában pedig egy Murphy ágy is rendelkezésre áll. Az énekesnőnek nincs oka panaszkodni a konyhája miatt sem, ott ugyanis csúcsminőségű gépek hada várja, hogy elképesztő fogásokat készítsenek velük. A lakásban egyébként összesen három háló és három fürdőszoba található, az épület pedig 1908-ban került átadásra. Természetesen mint az amerikai filmek sokaságában látható, itt is megtalálható mindenféle extra szolgáltatás, mint: portaszolgálat, tetőterasz, edzőterem és játszószoba. 

A lakásról készült többi fotó ide kattintva érhető el. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top