nlc.hu
Sztárok
Elindult a fészekrakó projekt: Patai Anna elárulta, hogyan készül gyermeke érkezésére

Elindult a fészekrakó projekt: Patai Anna elárulta, hogyan készül gyermeke érkezésére

A Megasztár felfedezettje első gyermekével várandós, a pici érkezése előtt pedig már számos fontos dolgot be is szerzett maguknak.

A Megasztár felfedezettje, Patai Anna március elején jelentette be, hogy párjával, Bencével első közös gyermeküket várják. A 24 éves énekesnő már alig várja, hogy anya legyen, pár hónapon belül pedig már a kezében is tarthatja majd gyermekét.

Elindult a fészekrakó projekt: Patai Anna elárulta, hogyan készül gyermeke érkezésére„Egyelőre nagyon jól viselem a várandósságot. Szerencsére a rosszullétek is csak ritkán törtek rám, könnyedén átlendültem a nehezebb napokon. Úgy tervezem, hogy szinte a szülésig dolgozni fogok, már most telik be a naptáram tavaszi és nyári fellépésekkel” – árulta el korábban a gyönyörű kismama. 

Most azonban azt is megosztotta, hogy már szinte minden babaholmit beszereztek párjával, sőt, a babaholmik nagy része már kimosva, kivasalva várja az új jövevény érkezését. 

Miután kiderült, hogy kisfiút várok, nagyon belelendültem a vásárlásba, az esetek kilencven százalékában az történik, hogy saját magamnak szeretnék venni valamit, tíz perc múlva mégis a babaruháknál kötök ki. Az ágytakarótól kezdve, a cumisüvegeken át, a ruhákig már szinte mindent megvásároltunk, de szerintem ez így van jól, hiszen annyira izgatott vagyunk, hogy képtelenek vagyunk várni. Elképzelhető, hogy ez még egy kicsit korai, de a napokban kimostam, kivasaltam és el is pakoltam a ruhákat, mivel tényleg annyira aranyosak ezek a holmik, hogy öröm rendezgetni őket, illetve úgy voltam vele, hogy abból baj nem lehet, ha ezzel a feladattal is előrébb vagyunk

– árulta el  Patai Anna. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top