nlc.hu
Sztárok
Nem akármilyen márkának lett a nagykövete a Next Top Model Hungary győztese

Nem akármilyen márkának lett a nagykövete a Next Top Model Hungary győztese

Gőzerővel halad előre Mészáros Lili karrierje, aki egy népszerű hajápoló termék nagykövete lett.

Alig pár hete ért csak véget a Next Top Model Hungary, de máris hatalmas ajánlatot kapott a műsor győztese. Mészáros Lili egy népszerű hajápolási márka nagykövete lett. 

Schwarzkopf Gliss márkanagykövete lett a Next Top Model Hungary győztese, Mészáros Lili

A hajápolási márka hivatalosan is átadta nagyköveti címet Mészáros Lilinek, még pedig egy nagy party keretein belül, ahol nem ez volt az egyetlen bejelentés! Természetesen ennek az exkluzív eseménynek a főszereplője Mészáros Lili, a Next Top Model Hungary műsor győztese volt, hiszen a márka itt mutatta be elsőként őt, mint a Schwarzkopf Gliss márka nagykövetét. A rendezvényen részt vettek a Next Top Model Hungary versenyzői, rengeteg tartalomgyártó és természetesen a média képviselői is. 

A közös együttműködés kulisszatitkai mögé a nagyközönség is beleshetett. Ugyanis nem csak kampányfotózásokon, de egy nemzetközi szintű reklámfilm forgatáson, valamint óriásplakátokon és számos egyéb hirdetési felületeken és platformokon is láthatjuk majd a Nex Top Model Hungary győztesének arcát. 

A márka egyébként nem csak a ragyogás elsajátítására fekteti a hangsúlyt, de azt is fontosnak tartja, hogy a nők képesek legyenek megélni a saját nőiességüket.

 Hiszen a haj nem csak a fejről szól, hanem a szívről is.

– olvasható a REFRESHER cikkében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top