nlc.hu
Sztárok
Szívmelengető fotókon mutatta meg családját Katalin hercegné öccse, James Middleton

Szívmelengető fotókon mutatta meg családját Katalin hercegné öccse, James Middleton

Bensőséges családi pillanatot osztott meg közösségi oldalán Katalin hercegné öccse, James Middleton, a rajongók pedig rögtön elájultak tőle!

Katalin hercegné öccseJames Middleton 2018-ban találta meg élete nagy szerelmét, a francia származású Alizee Thevenet. A pár 2021-ben kötötte össze az életét, azóta pedig egy gyermekük is született, akit Inigo-nak neveztek el. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Mesébe illő találkozás

A pár Chelsea-ben, a South Kensington Clubban találkozott egymással, amely egy gyógyfürdő és fitneszközpont. Jamesszel ott volt aznap a kutyája, Ella is, az eb pedig egyszer csak váratlanul odament Alizee-hoz. Mikor James odament a lányhoz, hogy elnézést kérjen tőle, nagy meglepetés fogadta, ugyanis a nőt nemhogy nem zavarta az eb közeledése, de játszani is kezdett vele. Az igazán vicces dolog pedig az, hogy Alizee először azt gondolta, hogy James egy pincér, aki fel akarja venni a rendelését. 

Kapcsolatukat 2019-ben vállalták fel a nyilvánosság előtt, mikor májusban már az Instagramra is kitették első közös képüket, októberben pedig James el is jegyezte a nőt. A koronavírus miatt azonban csak 2021-ben tartották meg az esküvőjüket. 

Gyönyörű családot alkotnak

2023-ban pedig meg is született a pár első gyermeke, aki a friss fotók és videók alapján hatalmasat nőtt az elmúlt időszakban. James bejegyzését jobban megfigyelve pedig az is elmondható, hogy a pici épp úgy szereti a kutyákat, mint szülei. 

Bárcsak ez a pillanat örökké tartana!

– írta bejegyzéséhez James. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top