nlc.hu
Sztárok
Így reagált Dávid Petra arra, hogy exférjére rátalált a szerelem

Így reagált Dávid Petra arra, hogy exférjére máris rátalált a szerelem

A Házasság első látásra műsorában szereplő páros kapcsolata mindig is viharos volt, így nem csoda, hogy válással végződött. Andris azonban egészen hirtelen új párt is talált magának, a hírre pedig maga az exfeleség is reagált.

Korábban már mi is írtunk róla, hogy hivatalosan még házas volt Kabai András, amikor egy edzőteremben megpillantotta álmai hölgyét. A 35 éves építőmérnök szívét életében először dobogtatta meg igazán valaki. A Házasság első látásra sztárja nem sokkal azután, hogy kirendelt feleségét, Petrát kitette az otthonából, máris magához költöztette az új szerelmét, a 30 éves, HR-esként dolgozó Rékát. A hírt a Story magazin közölte és mindezek után meg is kérdezték Petrát, hogy ő mit szól András új kapcsolatához.

Andris és Petra

Kabai András és Dávid Petra (fotó: fotocentral/TV2)

„Mára jóban vagyunk Andrissal, nincs köztünk semmi probléma, és nagyon örülök, hogy megtalálta a boldogságot. Ismerem a barátnőjét, Rékát, egy nagyon kedves, aranyos lány. Szerintem abszolút Andris zsánere kívül, belül.”

„Azt gondolom, mindenki mást hoz ki mindenkiből. Mi nem passzoltunk Andrissal. Ők viszont Rékával igen. Látszik, hogy Réka nagyon odavan érte, nagyon támogatja, és mindeközben egy makulátlan háziasszony is. Sokat becézik és ugratják egymást, szóval vicces páros. És egyébként Andrison is látom, hogy sokkal kedvesebb és figyelmesebb lett mára. Szerintem sokat tanult a műsorból, például azt is, hogy végre kimondja az érzéseit. Szóval én nagyon drukkolok, és örülök, hogy megtalálták egymást. És jól esik az is, hogy Réka az első perctől kedves volt velem, és elfogadott.”

– árulta el a lapnak Petra, aki mint mondta, már fátylat borított a múltra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top