nlc.hu
Sztárok
Tompos Kátya temetése

Döntött a család, így temetik el Tompos Kátyát

Titokban, a nyilvánosság kizárásával helyezi végső nyugalomra Tompos Kátyát a családja.

Tompos Kátya színésznőt május 31-én érte a halál, hosszú betegsége után. A több mint két hete elhunyt művész temetése még várat magára, ám a szertartás időpontját és helyszínét csak Tompos Kátya szeretteivel közli a család – írja a Blikk.

Tompos Kátya

Tompos Kátya Fran Kubelik szerepében a Legénylakás című zenés vígjáték próbáján a fővárosi Centrál Színházban, 2019-ben (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Kálnási Anikó, Tompos Kátya menedzsere és jó barátja

a lapnak elmondta, hogy a temetés a családtagok kérésére nem lesz nyilvános. Csak a szűk család, a barátok és a kollégák vehetnek részt rajta, a színésznő tisztelőinek később lesz lehetőségük búcsúzásra a sírnál. A temetés után

„nyilvánosságra hozzuk majd, hol temettük el Kátyát azért, hogy a rajongók is leróhassák a kegyeletüket, de szeretnénk ezt a búcsút bensőségesen átélni,

főleg, mert

maga Kátya is visszahúzódó ember volt,

aki kerülte a felhajtást. Éppen azért rendeztük a múltkori virrasztást, hogy mindenki, aki szerette, méltó módon elköszönhessen tőle” – idézi a lap Kálnásit. Június 7-én este, a Várkert Bazárban tartott virrasztáson több százan vettek részt. A félig orosz származású színésznő évek óta beteg volt, ám a nyilvánosság erről csak idén tavasszal értesült. A színésznő gyógykezelésére gyűjtés indult, ám mire összejött a szükséges pénz, Tompos Kátya elhunyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top