nlc.hu
Sztárok
Elfogták a Zimány Lindát életveszélyesen megfenyegető férfit

Elfogták a Zimány Lindát életveszélyesen megfenyegető férfit: „Olyanokat írt, hogy eltöri a csontjaimat és felveszi, hogy miként sikítok, és hullazsákba tesz”

Németországban fogták el a férfit.

Elfogták Németországban a Zimány Lindát rendszeresen zaklató és életveszélyesen fenyegető férfit. Korábban már mi is írtunk róla, hogy nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben egy külföldön tartózkodó elkövető ellen, aki folyamatosan zaklatta, mi több, életveszélyesen is megfenyegette a modellt. Most a 24.hu értesítette arról Lindát, hogy elfogták az elkövetőt. A bűncselekménnyel gyanúsított férfit két nappal ezelőtt hozták haza repülővel Németországból.

Elfogták a Zimány Lindát életveszélyesen megfenyegető férfit: Olyanokat írt, hogy felveszi videóra, amikor eltöri a csontjaimat, hogy mindenki lássa, miként sikítok, és hullazsákba tesz

Azt tudtam, hogy azonosították az engem fenyegető férfit, de azt nem, hogy sikerült is elfogniuk. Nagyon örülök annak, hogy megvan, mert nagyon ijesztőek és félelmetesek voltak az üzenetei.

A magát csak igazságosztó Martin királynak nevező férfi nemcsak egy fotómodellt fenyegetett meg életveszélyesen, hanem több magyar rendvédelmi szervnek is e-mailt küldött. Ezekben azt írta, hogy emberi életeket fog kioltani, ha nem telepítik külföldre a családját.

Linda részletesen is beszámolt arról, hogy milyen zaklatásoknak és fenyegetéseknek tette ki a férfi: 

„Olyanokat írt, hogy felveszi videóra, amikor eltöri a csontjaimat, hogy mindenki lássa, miként sikítok, és hullazsákba tesz. Martin királynak hívta magát, és azt írta, hogy ő az igazságosztó, aki minden celebet helyre tesz, mert nekik sírban van a helyük. Egészen félelmetesnek tartom, hogy milyen agresszió és gyűlölet képes kijönni emberekből. Nagyon örülök, hogy elkapták a férfit, mert soha nem lehet tudni, hogy kinek mi játszódik le a fejében, és hogy valóban beváltja-e a fenyegetéseit.” 

A BRFK Bűnügyi Főosztálya terrorcselekmény elkövetésével, fenyegetés bűntett és zaklatás vétségével gyanúsította meg a Németországban élő férfit, majd őrizetbe vette, és kezdeményezte a letartóztatását. – írta a lap. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top