nlc.hu
Sztárok
A Házasság első látásra Andrisa tartott pillanattól, mikor új párja megismerte exfeleségét

Ilyen volt a nagy találkozás: a Házasság első látásra Andrisa tartott pillanattól, mikor új párja megismerte exfeleségét

Kabai András nem tagadja, hogy egészen ideges volt a két nő találkozása előtt, azt hitte, hogy nagyon kellemetlen lesz az ominózus pillanat.

Korábban már mi is írtunk róla, hogy a Házasság első látásra Andrisának és Petrájának a kapcsolata mennyire viharosan alakult a műsorban. A két fél így a válás mellett döntött, esélyt adva maguknak arra, hogy valaki olyannak hozza össze őket a sors, akit igazán melléjük szánt. Úgy tűnik, a férfira talán hamarabb is rátalált a szerelem, mint az gondolta volna, Andris ugyanis még papíron házas volt, amikor megismerte új kedvesét, Rékát. A hír kapcsán az exfeleség is megszólalt, aki kifejtette, nagyon örül volt férje új kapcsolatának. Andris azonban félt a két nő találkozásától. 

Fotó: Sajtószoba

Fotó: Sajtószoba

A férfi a Borsnak elárulta, hogy nagyon izgult a találkozó előtt, de szerencsére, mint kiderült, feleslegesen aggódott: 

„Emlékszem a legelső találkozásukra Petrával, mert úgy mutattam be őket egymásnak, hogy Petra, az exfeleségem, Réka pedig a leendő. Persze, ez csak vicc volt, igyekszünk megélni a pillanatot egyelőre, és nem tervezünk ennyire előre.

Csak azt hittem, hogy nagyon kellemetlen lesz és oldanom kell majd a hangulatot közöttük, de végül nem így lett. Szöges ellentétei egymásnak, úgy érzem, semmi hasonló nincs bennük.

Például Rékával nagyon egyforma a humorunk, ami nekem nagyon fontos, Petra viszont általában nem értette a műsor alatt sem, ha viccelődtem vele.” – árulta el a férfi.

Sőt, a DJ azt is elmondta, hogy bár a két nő nem beszél minden nap egymással, abszolút kedvelik egymást. Ha pedig Andris exfeleségével programozik akkor általában új párja is velük tart.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top