nlc.hu
Sztárok
Katalin hercegné saját közösségi oldalán keresztül üzent állapotáról a világnak

Katalin hercegné megtörte a csendet állapotáról: nagy bejelentést tett a közösségi oldalán

A rákos megbetegedéssel diagnosztizált hercegné saját közösségi oldalán keresztül üzent a világnak.

Katalin hercegné megtörte a csendet és saját Instagram-oldalán üzent a nagyvilágnak hogylétéről. A hercegné őszintén vallott bejegyzésében arról, hogy hogyan érzi magát jelenleg, illetve milyen tervei vannak a jövőre nézve. Mindezek mellett egy nagy bejelentést is tett, miszerint rész vesz majd III. Károly születésnapi parádéján is.

Katalin hercegné

Katalin hercegné (Fotó: Justin Goff/GoffPhotos.com)

„Nagyon jól esett mindenkitől az elmúlt pár hónapban érkezett sok támogató és bátorító üzenet. Nagyon sokat segített mindez nekünk Vilmossal, átsegített bennünket a nehezebb időszakokon. 

Már jól haladok, de mindenki tudja, aki kemoterápián megy keresztül, hogy vannak jobb és rosszabb napok. A rossz napokon fáradtnak és gyengének érzed magad, amikor meg kell adnod a testednek a kellő pihenést. De jó a napokon, amikor erősebbnek érzed magad, szeretnéd a legtöbbet kihozni belőle.

A kezelésem még folyamatban van, ami még el fog tartani néhány hónapig. Azokon a napokon, amikor jól érzem magam, öröm bekapcsolódni az iskolai életbe, és jó érzés személyes időt tölteni azokkal a dolgokkal, amelyek energiát és pozitivitást adnak, valamint elkezdeni egy kicsit otthonról dolgozni.

Alig várom már, hogy részt vegyek a király születésnapja alkalmából rendezett felvonuláson és remélem, hogy néhány nyilvános eseményre is eljuthatok majd a nyár folyamán. De tudatában vagyok annak is, hogy még nem vagyok túl a nehezén.

Jelenleg a türelmet tanulom a bizonytalanságban. Elfogadok minden egyes napot olyannak, amilyen, hallgatok a saját testem jelzéseire és megadom magamnak a szükséges időt a gyógyulásra.

Nagyon köszönöm, hogy megértitek mindezt és hálás vagyok azoknak, akik megosztották velem történeteiket.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top