nlc.hu
Sztárok
Szintet lépett Ungvári Miklós és kedvese kapcsolata: jöhet az esküvő

Nagy titokban jegyezte el szerelmét Ungvári Miklós: íme a gyönyörű pár

Nagy a boldogság, ugyanis Ungvári Miklós nagy titokban ugyanis gyűrűt húzott szerelme ujjára. Most már jöhet az esküvő is!

Ungvári Miklós meglepte az embereket, ugyanis a sportoló házasságra adta a fejét. A cselgáncsozó féltve őrzi a magánéletét, nem csoda, hogy azt sem kürtölte világgá, hogy eljegyezte szerelmét. Azonban a rajongók nagyon szemfülesek voltak és rájöttek a titokra.

Házasságra fel: eljegyezte szerelmét Ungvári Miklós

Ungvári Miklósról köztudott, hogy sohasem a magánéletével akart az újságok címlapján, vagy a hírekben szerepelni, sokkal inkább a sportban elért teljesítményeivel. Az egykori tévéműsor, vagyis az Exatlon Hungary olimpiai ezüstérmes és háromszoros Európa-bajnok sztárja épp ezért az eljegyzést sem kürtölte szét a médiában. Viszont egy eljegyzés nem marad titokban soha! Ungvári Miklós rajongói nem máshol, mint a sportoló párjának a közösségi oldalán találták meg a posztot, amelyből minden kiderült. Láthatjuk ugyanis a gyűrűt és még a posztszöveg is elég egyértelmű, ugyanis az áll benne: „A Vőlegényemmel.”

Ungvári Miklós az  Exatlon Hungary első évadában szerepelt, majd később visszatért a széria utolsó, úgynevezett All Star évadbába is.  Szerelmével ez idő tájt jöttek össze, így aztán barátnőjével, hamar próbára tették kapcsolatukat, hiszen ebből adódóan 59 napot kellett távol lenniük egymástól. Úgy tűnik szerelmük kiállta ezt a próbát, hiszen a lehető legboldogabb pillanat felé tart kapcsolatuk. 

A boldog pár tehát most már az esküvőre készül, ám azt nem tudni, mikor lesz a nagy nap. Valószínűleg mindent megtudnak majd a rajongók idejében!

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top