nlc.hu
Sztárok
Szerelem a láthatáron? Luke Newtont lencsevégre kaptán egy lánnyal

Rossz hír a Polin rajongóknak: úgy tűnik, a Bridgerton sztárja, Luke Newton más lányt szeret

Luke Newton szerelmes? Vajon ki lehet a titokzatos lány, akivel kézen fogva sétált?

A Bridgerton idei évadának egyik főszereplőjét, Luke Newton-t kézen fogva kapták lencsevégre az állítólagos barátnőjével, Antonia Roumelioti-vel a show londoni premierje utáni afterparty-n. A 31 éves színészt és a csinos lányt június 12-én Londonban kapták lencsevégre, amint besétálnak az eseményre.

Rossz hír a Polin rajongóknak, úgy tűnik a Bridgerton sztárja, Luke Newton más lányt szeret

Ezután már fájhat az úgynevezett Polin rajongók feje, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy Luke Newton szíve foglalt.

Antonia Roumeliotit táncosként ismerhetik a nézők és a fotó után, ami napvilágot látott, szinte biztos, hogy Luke Newton nem a filmbéli partnerével alkot egy párt. Korábban a rajongók ugyanis rengeteg elméletet szőttek arról, hogy Newton a kollégájával, Nicola Coughlannal randizik. Múlt hónapban azonban megerősítették a hírt, hogy a két színész  között nincs semmi, csak barátság.

A szerdai premier volt az első alkalom, hogy a feltételezett párt együtt fotózták le, habár a rajongók már a májusi New York-i Bridgerton premier után elkezdtek találgatni egy lehetséges románcról. A pletykákat az indította el, hogy Roumelioti négy nappal a premier után egy sor tükörszelfit posztolt az Instagramjára – a helyszínként Manhattant megjelölve-, ezzel is táplálva a feltételezéseket, hogy Newton mellett volt a nagy éjszakán. Hivatalosan azonban sosem kapták lencsevégre őket.

Newton azonban nem az egyetlen Bridgerton-sztár, akinek kapcsolata a közelmúltban a címlapokra került. Phoebe Dynevort – aki az első évadban Daphne Bridgerton szerepét alakította Regé-Jean Page Simon Basset-je mellett – megkérte barátja, Cameron Fuller, akivel a 2024-es Met-gálán debütált. A 29 éves Dynevor és a 28 éves Fuller először 2023 áprilisában mutatkoztak együtt -amikor Londonban sétáltak.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top