nlc.hu
Sztárok
Igazi luxusban, Dubajban ünnepelte harmincadik születésnapját Gáspár Evelin

Igazi luxusban, Dubajban ünnepelte 30. születésnapját Gáspár Evelin

Igazi álomnyaraláson töltötte be a harmincadik életévét Gáspár Evelin, aki a nagyszerű utazásról számos fotót és videót is közölt a követőinek.

Korábban már mi is írtunk róla, hogy Gáspár Evelin és családja a napsütötte Dubajba utazott, hogy megünnepeljék Evelin harmincadik születésnapját. A nagy hírről Gáspár Bea rántotta le a leplet, mikor a repülőtérről posztolt egy közös fotót a Gáspár családról. A család tagjainak Instagram-oldalát végiglapozva megállapíthatjuk, hogy nagyszerű elfoglaltságokon vettek részt, meglátogatták például a Jövő Múzeumát és a Dubai Pálma-sziget fölött Evelin egy ejtőernyős ugráson is részt vett.

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

Természetesen nem csak a várost járta a család, igazi luxuskörnyezetben múlatták az időt a szállásukon is, amely egy négycsillagos hotel volt. Evelin itt lépett át a harmadik X-be is. A hírességet a medence partján köszöntötték, ám nem tortával, hanem egy hatalmas gyümölcskosárral, hiszen Evelin évek óta egészséges életmódot folytat, és nemrég Bea valamint Győző is diétába kezdett.

Az utazásról készült képeket ide kattintva lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top