nlc.hu
Sztárok
Jó híreket kapott a műtétjére váró Sydney van den Bosch

Jó híreket kapott a műtétjére váró Sydney van den Bosch

Már egy fokkal nyugodtabb lehet a műtétjére váró influencer, mint 2021-ben, ugyanis legalább idén mellette lehetnek a szerettei is a kórházban.

Korábban már mi is írtunk róla, hogy Sydney van den Bosch szervezetében megtalálták azt az úgy nevezett BRCA-génmutációt, a szülőktől öröklött genetikai hibát, amely megemeli a rákos betegség kialakulásának kockázatát már fiatal korban. Kiderült, örökölte a hajlamot, és az utána következő mammográfiás vizsgálat kimutatta, hogy kezdődő rosszindulatú daganat van az egyik mellében. Az orvosa azonnali műtétet javasolt, de ő a további esetleges beavatkozások, kezelések helyett egy másik, egy nő számára drámai utat választott, úgy döntött ugyanis, hogy mindkét mellét eltávolíttatja. 

Sydney van den Bosch Fotó: Trenka Attila

Sydney van den Bosch Fotó: Trenka Attila

Bár a műtét már több, mint két éve volt, hamarosan ismét kés alá kell feküdnie. Sydney az Instagram-oldalán bevallotta, hogy akkor nem félt, ám most igen, mert úgy érzi, egyre nehezebben viseli a rengeteg nehézséget, ami a betegségével jár. A Blikk Sydney egyik közeli ismerősétől azonban megtudta, hogy a csinos televíziós egy ideje tudta a rossz hírt, és azért szerette volna közölni mindezt a követőivel, hogy felhívja a figyelmet a vizsgálatok és szűrések fontosságára, illetve jelezze, hogy egy időre eltűnhet szem elől.

„Sydney nemrégiben tudta meg, hogy újabb beavatkozást kell végrehajtani rajta, és mint korábban, úgy az elmúlt időszakban is hatalmas lelkierőről tett tanúbizonyságot. A külvilágnak nem mutatta a félelmét, a problémáját. Hogy pontosan milyen jellegű a testében lévő probléma, egyelőre nem lehet tudni, csak a műtét után derül majd ki. Emiatt egy időre a munkából is kiesik, de a legfontosabb most az, hogy mihamarabb teljesen felépüljön” – árulta el az informátor.

Jó híreket kapott 

Bár az influencer nehéz időszaknak néz elébe, az nyugtatja, hogy legalább családja vele lehet majd a nehéz pillanatokban. 

Jó hírek az első műtétem óta, nem kell végig egyedül lennem, jöhet hozzám hozzátartozó. 2021-ben a járványhelyzet miatt a kapuig kísérhetett el anyukám, és csak ott találkozhattunk először

– üzente az Instagram-oldalán a követőinek Sydney, majd kifejtette: 

„Sajnos én magam is rengeteg falba ütközöm a vizsgálataim miatt, de az egészségünk az első. Még akkor is, ha a hócipőm tele van ezzel.”

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top