nlc.hu
Sztárok
Megszólalt a testbeszéd-szakértő: így óvja a királyi család Katalin hercegnét

Megszólalt a testbeszéd-szakértő: így óvja a királyi család Katalin hercegnét

A brit uralkodó születésnapján a rákos megbetegedéssel diagnosztizált Katalin is részt vett, akire egy szakértő szerint nagyon is figyelt a királyi család.

Hagyományos katonai pompával ünnepelték meg szombaton Londonban a 75 esztendős III. Károly király hivatalos születésnapját. Az MTI tudósítása szerint a ceremónián jelen volt Katalin walesi hercegné, Vilmos trónörökös felesége is, aki daganatos megbetegedés miatt kemoterápiás kezelés alatt áll. Katalin karácsony óta most vett részt első ízben nyilvános eseményen. A szakértők szerint pedig látszódott, hogy a hercegnét családja mennyire féltette és óvta végig az esemény alatt.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Inbaal Honigman testbeszéd-szakértő észrevette, hogy Vilmos herceg és a házaspár gyermekei – akik Katalinnal egy autóban utaztak az eseményre – megtartották a fizikai távolságot köztük és közte – írta meg a Bors

„Úgy tűnik, a család többi tagja teret ad neki. A legtöbb család számára természetes lehet, hogy összepréselődik az autó hátuljában, de észrevehető kis rés van Katalin válla és a mellette lévő személy között. Az, hogy nem préselődnek hozzá mutatja, hogy a család mennyire vigyáz rá.”

– nyilatkozta a szakértő.

A brit uralkodók hivatalos születésnapi ceremóniája, a Trooping the Colour – a csapatzászlók stilizált bemutatása a hadsereg alakulatainak – 1748 óta a mindenkori uralkodó születésnapjának ünnepsége. Károly király második alkalommal vett részt uralkodóként a ceremóniáján. A csaknem kétórás ceremónia után a királyi család tagjai visszatértek a Buckingham-palotába, és a hagyományoknak megfelelően a palota teraszáról köszöntötték az ünnepségre összegyűlt százezres tömeget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top