nlc.hu
Sztárok
Szabó Zsófi szerint a social világ rossz hatással van mindenkire

Szabó Zsófi vallomása: „A social világ hozta magával ezt a romlottságot”

Szabó Zsófit a ma napig édesapjához hasonlítják, hiába épített fel saját karriert. Az árnyoldalakról maga a műsorvezetőnő vallott.

Ismert ember gyermekeként élni, nem könnyű feladat, és ezt Szabó Zsófi is kénytelen volt megtapasztalni.

Szabó Zsófi vallomása: „A social világ hozta magával ezt a romlottságot"

Szabó Zsófi elárulta, hogy édesapja, Szabó Gyula miatt iskolásként volt olyan tanára, aki kivételezett vele. Szinte úgy adott neki ötöst, hogy tanulnia sem kellett. Más tanár ezzel ellentétben viszont nem volt ennyire elnéző vele. Épp ellenkezőleg! Volt, hogy épp csak nem buktatta meg, mindezt csak azért, mert ismert ember lánya. Habár Zsófi saját karriert épített, máig édesapjához mérik, és sokan kritikusabbak vele emiatt.

Az édesapámat mindenki szerette, abban a generációban nem volt rosszindulat

– fogalmazott Szabó Zsófi.

Ha valaki nagy dolgot ért el, arra felnéztek. Én meg már tök más vagyok. Hiába dolgozom 15 éve, hiába kelek hajnalban, hogy dolgozzak pénzért, az emberek nem tudatosítják magukban, hogy én egy dolgozó nő vagyok, aki édesanya. Tök más képet alkotnak rólam. Próbáltam keresni magamban a hibát, de azt látom, hogy ez már általános: mindenki rossz, aki ismertebb.

A social világ hozta magával ezt a romlottságot

– mondta Szabó Zsófi.

A Mokka műsorvezetője arra is rávilágított, hogy amikor ismert ember lett a Jóban Rosszban című sorozatnak köszönhetően, addig az volt az általános, hogy autogramkártyákat írt alá a rajongóinak, és a nyilvánosságtól inkább szeretetet kapott. Azonban ezek az idők már elmúltak, mivel a közösségi média korszakában ő is szembesül a rosszindulatú kommentekkel, a gúnyos megjegyzésekkel, és azzal az érzéssel, hogy bármit is tesz, sosem elég jó.

Via

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top