nlc.hu
Sztárok
Tóth Gabi exférje, Krausz Gábor fotója alá kommentelt, méghozzá nem is akármit

Tóth Gabi nem hagyta szó nélkül Krausz Gábor legújabb posztját, közvetlenül a fotója alatt üzent a sztárséfnek

A szemfülesebbek kiszúrhatták, hogy az énekesnő exférje egyik posztja alá kommentelt, méghozzá nem is akármilyen alkalomból!

Az idei évben június 15-re esett az apák napja, mely alkalomból Krausz Gábor egy közös fotót töltött fel Instagram-oldalára kislányával, Hannarózával. A Séfek Séfe sztárséfjének bejegyzése alatt azonban nem más nevét és kommentjét vélték felfedezni a szemfülesebbek, mint exfeleségéét, Tóth Gabiét.

Tóth Gabi

Fotó: Trenka Attila

Az évek során az anyák napja mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvend az apák napja is, mely alkalomból Krausz Gábor egy imádni való fotót töltött fel közösségi oldalára kislányával. A fotó azért is oly különleges, mert Gabi és Gábor nem gyakran mutatják meg közös lányukat a nagyközönségnek, most azonban úgy tűnik, e jeles alkalomból kivételt tett a sztárséf és széles mosollyal pózolt a kamerának Hannaróza társaságában. 

Apának lenni a világon a legjobb 🥰 Boldog apák napját ❤️

– írta bejegyzéséhez a büszke édesapa, amely alá nem más, mint Tóth Gabi is hozzászólta az alábbiakat: 

„Boldog apák napját🥰🙌”

– üzente volt párjának az énekesnő, aki éppen a napokban készül egy őszinte vallomás keretein belül elmondani szakításuk részleteit.

Via

Ez is érdekelhet Tóth Gabi megszólalt Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top