nlc.hu
Sztárok
Gáspár Virág újabb bikinis fotóval ejti ámulatba követőit

Gáspár Virág újabb bikinis fotóval ejtette ámulatba követőit

Az elmúlt napokban számos fürdőruhás fotóval kedveskedett követőinek Gáspár Virág, aki Dubajban jár testvére születésnapjának ünneplése alkalmából.

Korábban már mi is írtunk róla, hogy Dubajba utazott a Gáspár család, méghozzá nem is akármilyen alkalomból! A család legidősebb lánygyermeke, Gáspár Evelin ugyanis a hétvégén töltötte be a harmincadik születésnapját és ez alkalomból kerekedtek fel egy mesés családi vakációra. Az utazásról azóta már számos alkalommal posztoltak is Gáspárék, volt, hogy a repülőtérről vagy a luxusszállodájukból, míg más alkalmakkor egy gyönyörű étteremből vagy múzeumlátogatás közben jelentkeztek be. 

Gáspár Virág újabb bikinis fotóval ejtette ámulatba követőit

Mindezek mellett a Gáspár lányok gyakorta osztottak meg tartalmakat a medence széléről is, ahol nem csak rafinált szabású bikinijeiket, de tökéletes alakjukat is megvillantották. Az utóbbi időszakban ugyanis mint Evelin, mind pedig Gáspár Virág hatalmas átalakuláson ment keresztül, hiszen nagyon sokat fogytak mindketten. Így hát nem is csoda, hogy büszkén mutatták meg nádszálkarcsú alakjukat a nagyvilágnak! Íme tehát Gáspár Virág legújabb fotója, amelyen nem csak a nagy átalakulása látszik kristálytisztán, hanem vagány hajviselete is, amelyet csak a kövdtkezőféleképpen kommentált: 

Pöndörke

A fotót ide kattintva lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top