nlc.hu
Sztárok
Lilu elárulta, át tudná-e csábítani a TV2

Lilu elárulta, át tudná-e csábítani a TV2

Előfordult, hogy megkereste a konkurencia.

Lilu a Szavakon túl vendége volt, ahol többek közt az is szóba került, hogy a TV2 ha akarna, sem tudna annyi pénzt kínálni, amivel át tudná őt csábítani az RTL-től – írja a story.hu. Elmondása szerint ez elsősorban morális kérdés a részéről, és nem is igazán érti azokat a szakmabeli kollégáit, akik csak azért igazolnak át, hogy még többet keressenek.

Lilu a Cápák között-ben - Fotó: Sajtóklub

Lilu a Cápák között-ben – Fotó: Sajtóklub

“Ha most idejönne a TV2 50 milliárddal-csilliárddal, és mondjuk, az lenne, hogy egyébként az RTL-nél én csak kevés műsort vagy lehetőséget kapok, akkor sem mennék el. (…) Mert nagyon büszke vagyok a csatornámra, az RTL-re, illetve arra, hogy független. És tudják azt, hogy nem vagyok elcsábítható” – indokolta a műsorvezető.

 Lilu abban sem biztos, hogy egyáltalán kellene-e még a TV2-nek, de szerinte ennek nincs is jelentősége: “De most, vagy tavaly, vagy 3 éve én kaptam volna egy sokszoros pénzt, mert kellettem volna, és azt gondolták volna, hogy megyek, úgy, hogy nekem mindenem megvan, csak még többet akarok, az nekem nem fér bele az értékrendembe… Az elégnél, azt hiszem mostanra eljutottam oda, hogy nem kell még több”.

A Cápák között műsorvezetője azt is elárulta, mit gondol azokról a kollégáiról, akik a több pénz miatt döntenek a csatornaváltás mellett: “Ha a megélhetés múlik rajta, akkor az egy másik szempont, mint a semmi nem elég. (…) Biztosan van olyan kollégám, akinek ugyanúgy, mint nekem, megvolt mindene, és mégis elvihető volt, mondjuk, még egy nulláért”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top