nlc.hu
Sztárok
Liptai Claudia szerelmes volt Csonka Andrásba, de a férfi nem akart tőle semmit?

Liptai Claudia halálosan szerelmes volt Csonka Andrásba, még az esküvőjüket is megálmodta

Liptai Claudia mindent eltervezett Csonka Andrással. Még az esküvőjük részleteit is, viszont ez nem teljesülhetett be! Vajon mi miatt nem jött létre a frigy?

Liptai Claudia meglepő vallomást tett Csonka Andrásról. Kiderült ugyanis, hogy fiatal korukban meglehetősen közel kerültek egymáshoz. De vajon mennyire volt ez komoly kettejük között?

Liptai Claudia elárulta, halálosan szerelmes volt Csonka Andrásba, még az esküvőjüket is megálmodta

„Húszéves koromban Gór Nagy Mária Színitanodájába jártam, és a Grease című előadás bemutatójára készültünk. Az iskola vezetőjének, Marinak volt egy óriási bejelentése: egy igazi nagyágyú szerepel majd velünk a színpadon. Csonka András a Família Kft.-nek köszönhetően már országosan népszerű volt, mi pedig kezdő színészpalánták. Mondanom sem kell, nagyon izgatott lettem, hogy együtt játszhatok egy híres sztárral. El is jött a várva várt nap, és András megjelent a próbán”

– nyilatkozta a Meglepetés Magazinnak Liptai Claudia, aki az érzelmeit sem titkolta a kiszemeltje előtt.

Valamint hozzátette, hogy szerinte élőben még jobban nézett ki András, mint a sorozatban. Majd úgy nyilatkozott:

Halálosan szerelmes lettem belé.

– mondta a színész-műsorvezető.

Claudia azt is elárulta, hogy még az esküvőjüket is elképzelte annak idején. Ma már csak jókat nevetnek ezen a történeten, de akkoriban a műsorvezetőnő komolyan gondolta kettejük kapcsolatát.

„Szeretetre éhes fiatal lányként könnyen lobbantam szerelemre. Azt is elképzeltem, hogy felhívom Bandit az albérletembe, bezárom az ajtót, lenyelem a kulcsot, hogy ne tudjon tőlem megszökni. De a mesteri tervem vágyálom maradt, mert rövid idő alatt felfogtam, hogy nincs esélyem nála. Nem a vörös hajú démonok voltak a típusai. Emlékeim szerint néhány hétnél tovább nem is keseregtem, inkább kinéztem magamnak egy másik jóképű színészt, Miller Zoltánt. Onnantól fogva őt üldöztem a szerelmemmel”

-nyilatkozta Liptai Claudia.

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top