nlc.hu
Sztárok
Még Szoboszlai is megemelné a kalapját előtte: Majka nagyobbik fia elképesztő futballtehetség

Még Szoboszlai is megemelné a kalapját előtte: Majka nagyobbik fia elképesztő futballtehetség – videó

Elképesztő tehetséggel van megáldva Majka nagyobbik fia, aki olyan ügyességgel rúgta a bőrt a tengerparton, hogy rengetegen a csodájára jártak!

Elképesztően ügyes Majka nagyobbik gyermeke, a kommentelők egyenesen odáig vannak a fiatal srác focitudásáért! Történt ugyanis, hogy Majka egy Instagram-bejegyzés keretében megmutatta, hogy milyen ügyesen rúgja a labdát legidősebb fia, ráadásul nem máshol, mint a homokos tengerparton, ahol még a talaj is nehezítette kicsit a dolgát. 

Majka

Majka (Fotó: Trenka Attila)

A videónak sokan a csodájára jártak az online térben, volt olyan kommentelő, aki meg is jegyezte, hogy belőle lehet az új Szoboszlai Dominik – ennél nagyobb elismerést pedig keresve se találhatnánk manapság – szúrta ki a Bors.

Annyira jó , hogy már tudok vele ilyeneket játszani 🥰🥰❤️💜

– írta bejegyzésében a rapper, aki teljesen joggal büszke fiára, aki valóban remek labdaérzékkel rendelkezik. Könnyen lehet, hogy egyszer majd talán ezt a pályát is választja majd magának. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top