nlc.hu
Sztárok
Tilla mindhárom fiával egy képen: hatalmasat nőttek az elmúlt években

Tilla mindhárom fiával egy képen: hatalmasat nőttek az elmúlt években

A műsorvezető apák napja alkalmából osztott meg egy nosztalgikus fotót követőivel, amelyen mindhárom fia látható.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az elmúlt 20 évben Till Attila beköltözött minden magyar otthonába, ugyanis 2002 óta ő a házigazdája a TV2 számos nagysikerű műsorának. Habár azt hihetnénk, éppen ezért mi már ismerjük Tillát, valójában a magánéletét csak nagyon ritka esetekben tárta a nyilvánosság elé. Most azonban kivételt tett és megmutatta a világnak ritkán látott fiait – bár nem egy friss fotón, a megörökített pillanat mégis aranyat ér.

Tilla mindhárom fiával egy képen: hatalmasat nőttek az elmúlt évekbenA műsorvezető saját közösségi oldalán osztott meg egy közös fotót gyermekeivel, ahol három fia – Andor, Félix és Simon – még cuki kisgyerekek. Tilla apák napja alkalmából osztotta meg a fotót, amit a Blikk szúrt ki, amely minden kétséget kizáróan übercukira sikerült. 

“Apák napján ezek a gyerekek ma felnőttként köszöntöttek! Őrület!” – írta bejegyzésében a műsorvezető, aki rettentően büszke gyermekeire, ám mégsem mutogatja őket a nyilvánosság előtt.

Ez pedig a fiuk kérése volt, ők ugyanis nem akarnak ismert édesapjuk miatt szerepelni. Már mindannyian szinte felnőttek, és saját útjukat járják. A legidősebb 26, a középső 23, a legkisebb pedig idén lesz 16 éves.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top