nlc.hu
Sztárok
Íme a celebpárok, akik nem mondtak le egymásról!

Celebpárok, akik képtelenek egymás nélkül élni

Helyre tud állni a bizalom egy szakítás után? Vannak celebpárok, akik azt mondják, hogy igen! Íme néhányan közülük, akik adtak egymásnak egy második esélyt.

A szakítás mindig nehéz egy pár életében, és olykor-olykor előfordulhat, hogy az érintettek idővel megbánják a döntésüket. Solti Ádámék és Hódi Pameláék is új esélyt adtak a kapcsolatuknak.

Celebpárok, akik képtelenek egymás nélkül élni

Sokan nem értik, amikor a párok szakítás után ismét összejönnek. Ilyen volt Kucsera Gábor és Tápai Szabina bejelentése, akik az elmúlt hetekben hivatalosan is megerősítették, hogy újra egy párt alkotnak. A korábbi élsportolók azóta már közös családi fotót is posztoltak, és valósággal sugárzik róluk a boldogság. Ám nem ők az egyetlenek, akik egy kis szünet után visszataláltak egymáshoz.

Így volt ez Solti Ádám és Berni életében is. Az X-Faktorban is feltűnt színész-énekes és felesége kendőzetlen őszinteséggel mesélt a nehézségeikről.

„A házasságunkban felgyülemlett feszültségek miatt téptük egymást, szerettünk és gyűlöltünk, szakítottunk, szétköltöztünk, majd újra együtt éltünk… – elevenítette fel kapcsolatuk mélypontjait Berni a Story magazinnak 2022 májusában. Ádámmal ma már közösen nevelik kisgyereküket.

„Az idevezető út nem volt egyszerű, de semmit sem bántunk meg, semmit sem változtatnánk meg, azt sem, hogy férjemnek lett egy gyermeke. Sőt úgy neveljük majd a gyerekünket, hogy tudja, van már egy testvére.” – nyilatkozta Berni.

Hasonlóan a Solti házaspárhoz Tóth Bence és Hódi Pamela is keresztül mentek egy nehezebb időszakon. Ők már az esküvőt tervezték, amikor a 2020 májusában váratlanul szakítottak. A külön töltött néhány hét alatt Bence átértékelt mindent, és rájött, nem tudja Pamela nélkül elképzelni az életét. Ő kezdeményezte a békülést is, és kitartó próbálkozásainak köszönhetően szerencsére sikert aratott. 2020 novemberében titokban házasodtak össze, majd a következő nyáron megszületett első közös gyermekük, Evolet.

A korábban említett két párral ellentétben Curtis és Barna Judit szakításuk okait mindmáig nem osztották meg a nyilvánossággal. Csak annyit lehet tudni, hogy a 2022 májusi dominikai nyaralásuk után kikövették egymást a közösségi oldalakon. A viharfelhők azóta szerencsére eltűntek a fejük felől, ugyanis közös házat vettek, és a Nyerő Páros tavalyi szériájában is kiegyensúlyozottnak tűnt a kapcsolatuk.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top