nlc.hu
Sztárok
Csodaszép család: Először mutatta meg kislányát Shane Tusup

Először mutatta meg kislányát Shane Tusup

Hatalmas a boldogság! Íme a gyönyörű családi fotó, amelyen most először láthatjuk Shane Tusup és szerelme közös gyermekét.

Most először mutatta meg kislányát, Aurorát a nagyvilágnak a büszke apuka, Shane Tusup

Először mutatta meg kislányát Shane TusupA gyönyörű baba május 10-én, éjjel 2 óra 44 perckor jött a világra Shane Tusup és menyasszonya, Nagy Viktória Zoé első gyermekeként.

„Ez egy olyan pillanat volt az életemben, ami semmihez sem fogható. Ma sem tudnám leírni szavakkal “– mesélte a Best magazinnak Shane Tusup, aki nem tagadja, óriási büszkeség tölti el, hogy egy ilyen gyönyörű kis hercegnő apukája lehet.

Majd úgy folytatta:

Amikor megláttam, ahogy Viktória mellkasán fekszik Aurora, a szívem csordultig telt szeretettel, hálával és békével. Azt éreztem, hogy végre megérkeztem.

„Hogy megtörtént az a csoda, amire mindig is a legjobban vágytam: családom lett. Alig várom, hogy hazaérjek hozzájuk a munkából. Egyszerűen Aurora érkezésével értelmet nyert az életem, pedig azóta semmi sem ugyanolyan, mégis jobb nem is lehetne.” – nyilatkozott a friss apuka.

A kis Auroráról és a büszke szülőkről a képet ide kattintva találod.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top