nlc.hu
Sztárok
György herceg imádni való mondatot intézett Katalin hercegnéhez

György herceg egy imádni való mondatot intézett Katalin hercegnéhez a Buckingham-palota felé tartva

Négy elképesztően édes szót intézett édesanyjához György herceg, aki nagyapja születésnapi parádéján fejtette ki Katalinnak gondolatait.

Korábban már mi is írtunk róla, hogy hagyományos katonai pompával ünnepelték meg szombaton Londonban a 75 esztendős III. Károly király hivatalos születésnapját. A ceremónián jelen volt Katalin walesi hercegné, Vilmos trónörökös felesége is, aki daganatos megbetegedés miatt kemoterápiás kezelés alatt áll. Katalin karácsony óta most vett részt első ízben nyilvános eseményen. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

A parádé óriási pompában zajlott és ahogy az lenni szokott Katalin hercegné gyermekeivel közös hintóban érkezett a Buckingham-palotába, hogy részt vegyenek az eseményen. Miközben ment a kocsi integetve köszöntötték az egybegyűlteket és pár szót is intéztek egymásoz. György herceg például egy kedves megjegyzést tett a tömegre édesanyjának: 

“Mindannyian olyan boldognak tűnnek”

– mondta Katalin és Vilmos legidősebb gyereke, aki ezután integetni kezdett a tömegnek, amit testvére, Sarolta is leutánzott.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top