nlc.hu
Sztárok
Dobrády Ákos fia már most 3 évesen nagy nőcsábász

Dobrády Ákos fia már bölcsisként is nagy nőcsábász: „Két szerelme is van”

Akár már jöhet az esküvő és a kistesó is? Vajon mit gondol erről a TNT frontembere, Dobrády Ákos? Most mindent elárult a zenész.

A TNT énekesének, Dobrády Ákosnak és kedvesének, Nikinek már van egy kisfia és úgy tűnik szóba került az esküvő és a kistesó is.

Dobrády Ákos fia már bölcsisként is nagy nőcsábász: „két szerelme is van"

Dobrády Ákos a negyvenes évei közepén lett édesapa. Ez volt az a pillanat, amikor a TNT frontemberének élete fenekestül felfordult.

Már csak a hivatalos pecsét hiányzik a kapcsolatukat szentesítő papírról, habár Dobrády Ákos úgy hiszi, hogy házassági papírral sem lenne teljesebb a szerelmük kedvesével.

„Nikivel tudatosan figyelünk arra, hogy időnként kettesben is időt töltsünk, programozzunk, amíg Bendére a nagyszülők vigyáznak. Ilyenkor természetesen az esküvő is szóba kerül közöttünk, de úgy érzem, nem a házassági papír fog összetartani minket. Ma már szerintem kicsit elavult, idejétmúlt intézmény lett, de mivel nagyon szeretjük egymást, egyáltalán nincs kizárva, hogy végül az oltár előtt kötünk ki” – mosolyog a 48 éves énekes.

Dobrády Ákosnak szerelmétől, Nikitől egy kisfia született, a most hároméves Bende Mór. A kisfiú születésnapján szűk családi körben ünnepelték június 6-án. Az énekes maga sem hiszi el, hogy így elrepült az idő.

„A bölcsit jól vettük, nagyon nyitott, barátkozós alkat, úgyhogy hamar feltalálta magát.” – nyilatkozta a zenész. Majd hozzátette, hogy amennyire könnyű volt a kisfiúnak az elválás, annyira nehéz volt nekik, szülőknek ez a pillanat. Úgy fogalmazott:

„mindketten megkönnyeztük, amikor első nap ott kellett hagynunk a bölcsiben.” – nyilatkozott a storynak az énekes.

De az is kiderült, hogy a kis Bende már most elkezdett udvarolni a bölcsis lányoknak!

„Már két szerelme is van. Nem tudom, kire ütött ez a gyerek, de már most nagy nőcsábász.” – mondta a büszke apuka.

Természetesen nem csak Bendére vannak ilyen hatással a nők, régebben az apuka sem bírt betelni velük, igaz számára már csak egy valaki létezik. Az énekes pedig hozzátette, hogy habár az esküvőn olyan nagyon erősen nem gondolkoznak, egy kistesón annál inkább.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top