nlc.hu
Sztárok
Korda Gyuri sosem felejti Molnár Csillát és halálának napját

Korda Gyuri sosem felejti Molnár Csillát és halálának napját

Sosem fogják elfelejteni azt a napot, amikor elhunyt a gyönyörű, fiatal lány. Életük legszomorúbb koncertjét aznap adták.

Molnár Csilla, az ország 1985-ös szépségkirálynője nevét az is ismeri, aki még csak meg sem született halálának környékén, melynek időpontja 1985. július 11. volt. Tragikus körülmények közt huny el a mindössze 17 éves, csodaszép lány, Korda György és Balázs Klári pedig sosem felejtik el azt a napot.

A pár régóta jó barátságot ápolt Csillával és családjával. “Először fel sem fogtam, hogy Csilláékhoz jött a mentő, de ahogy kiszálltunk az autóból és bementünk a házba, egyszeriben ránk zúdult a valóság” – emlékeznek vissza arra, amikor látogatóba érkeztek a szörnyű napon. Úgy tartják, minden összejátszott akkor a lány ellen: ha bármilyen más gyógyszert vesz be, mint amit választott, túlélte volna a kísérletet, szintén megmenekült volna szerintük, ha időben észreveszi bárki, mi is történik fent, a szobájában, vagy ha nem olyan mentő indul el érte, melynek mentőorvos híján vissza kell fordulnia.

13 éves volt Csilla, amikor megismerte a házaspárt, ekkor tértek be először a család éttermébe Fonyódon. Gyakran látogattak vissza oda ezután, a találkozásokból barátság szövődött a családdal, nagyon megszerették a gyönyörű, romlatlan és tiszta lelkű lányt is, aki tele volt vágyakkal és álmokkal. Kanadában koncerteztek, amikor megtudták, szépségkirálynő lett belőle, ujjongtak a boldogságtól. Később szerettek volna segíteni neki és egyengetni az útját, a tragédia napján is egy nagy beszélgetés volt tervben a családdal. Szomorú módon a sors azonban másképp döntött, és életük leszomorúbb koncertjét kellett azon az estén végigcsinálniuk Balatonlellén, ahová úgy volt, hogy Csilla is velük tart.

Fotó: Story magazin

Fotó: Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top