nlc.hu
Sztárok
Polyák Lilla kisebbik fia is Kanadában képzeli az életet

Polyák Lilla és Gömöri András Máté nagyot mert álmodni, és úgy tűnik az egész családnak bejött a kanadai élet

Sokan nem is mernének ilyen nagyot álmodni, mint Polyák Lilla és Gömöri András Máté. De úgy tűnik bejött a kanadai élet a színész családnak!

Sokan nem hittek Polyák Lillának és Gömöri András Máténak, amikor bejelentették, Kanadában próbálnak szerencsét, pedig úgy tűnik ez egy sikersztori lett.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté nagyot mert álmodni és úgy tűnik az egész családnak bejött a kanadai életNemcsak a színészpárnak, de Polyák Lilla fiainak is bejött a kanadai élet. Habár volt férjét, Homonnay Zsoltot nagyon megviselte, hogy kisebbik fiától is el kell válnia, Bulcsú hajthatatlan volt, ő akart a leginkább menni.

„Szerettem volna a családot egyben látni. Zsombor teniszösztöndíjjal két éve nyert Amerikába egyetemre felvételt, és most másodéves, a kicsi meg közölte: ’Anya, tudod, hogy én is megyek, ha leérettségiztem. De miért nem megyünk hamarabb?’” – mesélte korábban Polyák Lilla arról, hogyan állt a tengerentúli élethez Bulcsú.

Azóta pedig az is kiderült, hogy jó döntést hoztak, hogy a kisebbik fiú is kiköltözött.

„Abszolút folyamatosan 80 százalék felett teljesít, amiért itt már oklevelet is adnak, nagyon szépen veszi az akadályokat. Jazz-zongorával kezdett el foglalkozni, és ebben is akar továbbtanulni. Emellett most már négy zenekarban játszik, amiből kettő az iskolában, kettő azon kívüli. Elkezdték őt felfedezni, amit rettenetesen élvez, szerintem néha túl is hajtja magát” – mondta a színésznő a TV2-nek.

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top