nlc.hu
Sztárok
51 évesen meghalt az Operettszínház művésze, Vadász Zsolt

51 évesen meghalt az Operettszínház művésze, Vadász Zsolt

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Vadász Zsolt, akit 2008-ban Az Évad Operettszínészének választottak.

Gyászol a magyar színház szakma, ugyanis 51 évesen életét vesztette az Operettszínház egyik legnagyobb sztárja, Vadász Zsolt. A kivételes tehetségű művész halála ledöbbentett mindenkit, ugyanis két héttel ezelőtt még a színpadról szórakoztatta az embereket. A történteket kollégái és szerettei is alig fogják fel, ugyanis minden rendkívül gyorsan történt. 

Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu

Fotó: Schumy Csaba/fotocentral.hu

Vadász Zsolt halálhírét színésztársa, Peller Károly is megerősítette saját közösségi oldalán. A Story úgy tudja, hogy egy elsőre ártatlannak tűnő egészségügyi problémából alakult ki nála végzetessé váló állapot. Az Operettszínház pedig néhány napja már arra kérte a barátokat, kollégákat: imádkozzanak Vadász Zsoltért.

Vadász Zsolt 2001 óta játszotta az operettirodalom legnagyszerűbb bonvivánszerepeit a Nagymező utcában. Felesége Lukács Anita, az Operettszínház primadonnája, akivel a színpadon és a magánéletben is tökéletesen kiegészítették egymást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top