nlc.hu
Sztárok
Dobó Kata főszereplésével megkezdődött az RTL új napi sorozatának forgatása

Dobó Kata főszereplésével megkezdődött az RTL új napi sorozatának forgatása

Újabb nagy dobással készül az RTL., amelynek Dobó Kata lesz a főszereplője. A sorozat forgatásáról és a megjelenésről a cikkben olvashatsz!

Elkezdődött Dobó Kata főszereplésével a Pokoli rokonoknak a forgatása „Pantallóson”. A széria showrunnere Hámori Barbara, aki több sikeres produkciót is jegyez.

Dobó Kata főszereplésével megkezdődött az RTL új napi sorozatának forgatása

Váratlan sikert hozott azonban A renitens című bűnügyi vígjátéksorozat, amely az RTL+-on február 23-án, dupla résszel, míg az anyacsatornán március 3-án debütált, és azóta az RTL egyik legnézettebb műsorává vált, ezzel bebizonyítva, hogy igenis életképes a műfaj Magyarországon.

Az RTL csütörtökön bejelentette, egy újabb nagy dobással készül. A médiavállalat vadonatúj napi sorozatot készít, melynek felvételei már elkezdődtek.

A Pokoli rokonok címet  kapta a sorozat, amelynek showrunnere Hámori Barbara lesz, aki olyan sikeres produkciókat jegyez, mint a Drága örökösök, a Keresztanyu, Az ugrás és a The Floor, de ezek mellett az 51 éves filmproducer nevéhez fűződik még A mi kis falunk, a Korhatáros szerelem, a 200 első randi és a Hotel Margaret is.

Már azt is tudni lehet, hogy a sorozat egyik főszerepét Dobó Kata alakítja majd, aki a Korhatáros szerelemben is dolgozott együtt Barbarával.

További részleteket még nem tudni a sem a forgatásról, sem a sorozatról.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top