nlc.hu
Sztárok
Gundel Takács Gábor megható szavakkal emlékezett Donald Sutherlandről

Gundel Takács Gábor megható szavakkal emlékezett meg az elhunyt Donald Sutherlandről

Gundel Takács Gábor megható szavakkal emlékezett meg a 88 éves korában elhunyt Donald Sutherlandről. Az 59 éves műsorvezető könnyfakasztó posztot írt.

Az 59 éves műsorvezető elmondása szerint már akkor boldog lenne, ha egy napon róla is azt gondolnák az emberek, amit a 88 évesen, csütörtökön elhunyt világsztárról.

Gundel Takács Gábor megható szavakkal emlékezett meg az elhunyt Donald SutherlandrőlCsütörtökön este érkezett a szomorú hír, miszerint Az éhezők viadala-trilógia és más filmek legendás sztárja, Donald Sutherland 88 éves korában, hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt. Az Emmy- és Golden Globe-díjas színész halálának hírét akkor a fia, a szintén színész Kiefer Sutherland osztotta meg közösségi oldalán egy érzelmes posztban.

„Fájó szívvel közlöm a hírt, miszerint az édesapám, Donald Sutherland elhunyt. Úgy vélem, ő volt az egyik legfontosabb színész a filmtörténetben. Sosem riadt vissza egy szereptől, legyen az jó, rossz vagy éppen csúf. Imádta amit csinált, és csinálta amit imádott, és ennél többre senki sem vágyhat. Teljes életet élt” – írta Instagram-oldalán megosztott bejegyzésében Kiefer.

Gundel-Takács Gábor is megemlékezett az elhunytról, mégpedig egy csodaszép posztban:

Meghalt Donald Sutherland. 88 éves volt. A fia, Kiefer Sutherland ezt írta róla: “Szerette, amit csinált, és azt csinálta, amit szeretett. Ennél többet nem is kívánhat az ember. Egy jól megélt élet volt az övé.” Nagyon megérint ez a három mondat, mert ez az életünk legfontosabb feladata, bármit is csinálunk. Boldog lennék, ha úgy tudnék élni, hogy rólam is ezt gondolják majd, ha elmentem.

– fogalmazott Instagram-bejegyzésében Gundel Takács Gábor.

Via

Ezt olvastad már?

Meghalt Donald Sutherland

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top