nlc.hu
Sztárok
Gyászba borult Gelencsér Tímea: „Kiszakad a szívem a helyéről”

Gyászol Gelencsér Tímea: „Kiszakad a szívem a helyéről”

Fájdalmas napokat él át Gelencsér Tímea, akinek végleg búcsút kellett venni szeretett kutyusától. Licsi sokáig küzdött, de nem tudta legyőzni a betegséget.

Gelencsér Tímea elveszítette imádott kiskedvencét, Licsit. A kutyus mindig különleges helyet foglalt el a műsorvezető szívében!

Gelencsér Timi

Gelencsér Timi, fotó: Sajtószoba, Dancing with the Stars 4., 2023

 

Licsi kutya sajnos az utóbbi időszakban már betegeskedett, többször kellett műteni is, sőt vérátömlesztésen is átesett. Azonban sajnos hiába küzdöttek az életéért.

Halálát hosszú és gyötrelmes időszak előzte meg, ugyanis a nemrég kiderült, Licsinek lépdaganata van, és azonnali műtétre volt szüksége. Nem várhattak az orvosok a daganat eltávolításával. Bár a beavatkozás sikeres volt, a kutyus a napokban vérátömlesztést is kapott.

Sajnos minden igyekezet ellenére sem sikerült megmenteni az életét, Licsi szervezete végül feladta a küzdelmet. A műsorvezető Instagram oldalán-osztotta meg a szomorú hírt.

„Nem is tudom szavakban kifejezni, amit érzek. 8 éve érkeztél az életünkbe, aminél boldogabb pillanat nem is történhetett volna velünk. Azonnal gazdáidnak fogadtál minket és a legönzetlenebb módon szerettél minket és mi is téged” – kezdte a visszaemlékezést Gelencsér Tímea. 

„Csak azt remélem, hogy boldog voltál és kérlek ne haragudj a vége miatt.Legszívesebben átvettem volna minden fájdalmad és bármit megadtam volna, hogy újra együtt futhassunk az erdőben önfeledten. Nem sikerült. Annyira sajnálom. Te most már egy sokkal jobb helyen vagy, egy olyan helyen, ahol nincs fájdalom.Ahol újra tudsz futni és játszani boldogan, egészségesen. Azt mondják, a kutyák tanítani jönnek az életünkbe, és mi rengeteget tanultunk tőled. Nagyon köszönjük, hogy velünk élted le a kis életed, kiszakad a szívem a helyéről annyira hiányzol már most” – zárta a műsorvezető.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top