nlc.hu
Sztárok
Kevesen múlt, hogy depresszióba forduljon Hunyadi Donatella élete

Hunyadi Donatella élete kis híján depresszióba fordult, de édesanyja átsegítette a nehéz időszakon

Hunyadi Donatella rengeteget köszönhet édesanyjának. Úgy szeretné majd nevelni saját gyerekét, mint ahogy Kiszel Tünde felnevelte őt.

A sztárok gyakran kapnak negatív kritikákat az internet kommentelőitől. Hunyadi Donatella elmesélte, hogy korábban ő is magára vette a csípős megjegyzéseket, de mára már tudja kezelni az emberek reakcióját. 

Hunyadi Donatella élete kis híján depresszióba fordult, de édesanyja átsegítette a nehéz időszakon
 
Donatella elárulta, hogy édesanyja, Kiszel Tünde tanácsainak köszönhetően ma már nem zavarja őt a kommentelők támadása.

A sztárok is emberek, így a bántó kommentek rájuk is hatással vannak. Sőt, olykor az is előfordul, hogy önmarcangolásba kezdenek a hírességek a rosszindulatú megjegyzés hallatán.

Hunyadi Donatella nemrég a ZWorld című podcastben mesélt arról, hogy még a mai napig sokan kritizálják külseje miatt. Ezeket korábban nem tudta kezelni, és majdnem depressziós állapotba került a bántó megjegyzések miatt.

Felkerült egy interjú, amit rengetegen megnéztek, és minél többen megnézik annál több negatív komment jön. Nem értettem miért írnak ilyeneket: távol állnak a szemei egymástól, milyen mély a hangja, miért ilyen mély a hangja, milyen az orra – idézett fel pár kommentet Kiszel Tünde lánya. Donatella végül kiemelte, hogy azért is sértő, mert a szépség szerinte szubjektív dolog.

Bizony Hunyadi Donatellának is volt olyan, hogy megingott önmagába vetett hite, és saját bevallása szerint egy depressziós irányba sodródott az élete a sok bántás miatt. 

Nekem is volt, amikor kicsit megingottam ebben az egészben, és majdnem elmentem egy ilyen depressziós irányba. Hála Istennek annyira biztos családi hátterem van, és annyira tartom ezeket az elveket, ezt az értékrendet, hogy ez nem vitt el engem

-nyilatkozta Donatella.

Azt is elárulta, hogy Kiszel Tünde mindig szeretettel, és beszélgetéssel fordult felé, ami sokat segített neki ebben az időszakban.

Édesanyám mindig, mindent szeretettel próbált megoldani, hogy soha nem volt nálunk kiabálás. Mindig leültünk egy asztalhoz, hozott két teát, és megértően, szeretettel mondta el, hogy ez miért nem jó 

 

– mesélte a történetet Donatella. Majd hozzátette, hogy már nem törődik a kritizáló kommentekkel, és úgy szeretné majd nevelni saját gyerekét, mint ahogy édesanyja, Kiszel Tünde felnevelte őt.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top