nlc.hu
Sztárok
Lencsevégre kapták Tom Cruise lányát, ahogy szerelmével romantikázott

Lencsevégre kapták Tom Cruise lányát, ahogy szerelmével romantikázik New York utcáin

Katie Holmes és Tom Cruise lányát látták, amint átkarolja és megcsókolja szerelmét, Toby Cohent. Vajon örökre szól ez a szerelem?

Suri Cruise nem szégyellte kimutatni szerelmét barátja iránt a New York-i Central Parkban.

Lencsevégre kapták Tom Cruise lányát, ahogy szerelmével romantikázik New York utcáin

Katie Holmes és Tom Cruise amerikai színészek 18 éves lányát látták, amint átkarolja és megcsókolja szerelmét, Toby Cohent.

Cohen és Cruise elbűvölten nézett ki, ahogyan egymásba karoltak, igazi lángoló szerelem lehet köztük.

Érdekesség, hogy a férfi egyik ujján egy aranygyűrűt viselt, ami  egy úgynevezett „ígéretgyűrű” lehetett. Ez a gyűrű pedig azt jelentheti, hogy kizárólagosan randiznak egymással.

A jóképű tini volt Suri partnere a LaGuardia High School bálján, amelyet a hét elején tartottak a Manhattan belvárosában található Ascent Lounge-ban.

Cohen egy éppen a szárnyait bontogató énekes és dalszerző, aki ősszel a tekintélyes bostoni Berklee College of Music-ra fog járni. Suri – aki táncot tanul – a pittsburghi Carnegie Mellonra megy majd.

Úgy tűnt, hogy hihetetlenül közel állnak egymáshoz, hiszen folyamatosan beszélgettek és egymás szemébe néztek, ami arra utal, hogy a kapcsolatuk nem új keletű.

A parkban Suri egy halványkék pólót viselt, aminek az elején egy intézet neve volt olvasható, halványrózsaszín rövidnadrággal és fekete tornacipővel.

A tini leengedve hordta barna haját, és látszólag nem volt rajta smink. A körmei még mindig pirosak voltak a báli randevútól, és a kezén egy X volt jelölve, ahogy a fiúén is, ami valószínűleg a báli estéjükről származik.

A kedvese egy fekete Guns ‘N Roses tank topot viselt, amely kivillantotta a karját, miközben halványszürke, húzózsinóros melegítőnadrágot és szürke tornacipőt viselt.

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top