nlc.hu
Sztárok
Interjú közben vetkőzött melltartóra Heidi Klum

„Megsülök” – Interjú közben vetkőzött melltartóra Heidi Klum, zavarba hozta a riportert

A német szupermodell a Hot Ones című műsorban vendégeskedett, ahol a kérdésekre válaszolás közben chilis szószokat kóstolnak. Egy idő után annyira melege lett, hogy nekivetkőzött, ettől pedig a műsorvezetőnek lett melege.

Egy farmeringben ült be az 51 évesen is gyönyörű Heidi Klum, hogy csípős csirkeszárnyakat egyen a Hot Ones műsorvezetőjével, Sean Evans-szel. Evans sztárvendégei mindig a csípős szószok teljes skáláját kóstolják végig a legenyhébbtől az ehetetlenül csípősig, sült csirkeszárnyakra öntve azt. A német modell sem volt kivétel a szabály alól, és valahol a Da Bomb fantázianevű öntet környékén kezdett neki sok lenni a jóból – szúrta ki az Index.

Ez a 22 perces interjú tizenötödik percénél történik, és bár érdemes az egész interjút megnézni, akinek erre nincs ideje, csak az említett tíz másodpercre figyeljen. Itt a modell megjegyzi, hogy „Megsülök”, majd elkezdi látványosan kigombolni a farmeringjét, eléggé zavarba hozva ezzel a műsorvezetőt.

Heidi Klum vetkőzik

Heidi Klum interjú közben vetkőzik (részlet a Hot Ones adásából)

Klum korábban tejivással is próbálkozott, de az sem segített. Ezután rákérdezett Evansnél, hogy meddig tart még a szenvedése, és amikor megtudta, hogy nagyjából 5-10 percig, gondolkodás nélkül a kigombolkozás mellett döntött a modell, és azzal sem foglalkozott, hogy emiatt a mikroportja is leesett. A műsor utolsó harmadában a modell végig egy szál melltartóban volt, amiért többször is elnézést kért, főképp a kiskorú nézőktől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top