nlc.hu
Sztárok
Rúzsa Magdi nem pihen, új projektbe vágta a fejszéjét

Nagy bejelentést tett Rúzsa Magdi: íme a részletek

Nagy bejelentést tett Rúzsa Magdi, aminek a rajongók is nagyon örülnek. Hogy pontosan, milyen tervei vannak az énekenőnek, arról a cikkünkben olvashatsz.

Rúzsa Magdi Máté Péter-díjas magyar énekesnő, dalszövegíró, dalszerző, kisgyerekkorától fogva énekel.

Rúzsa Magdi

Fotó: Instagram

A TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának harmadik győzteseként vált ismertté országszerte.

A megújult Megasztárban pedig Magdi már a zsűriben foglal helyet. A tehetségkutató ítészei, ahogy azt már a nézők megszokhatták, ötfős lesz, tagjai pedig a jelenkori zenei élet csillagai, akik megszámlálhatatlan teltházas nagykoncertet adtak, arany- és platinalemezek, valamint díjak sorát zsebelték be az évek során. Erről egy korábbi cikkünkben is írtunk már!

A zsűritagok között két korábbi győztes is helyet foglal, köztük az említett harmadik széria győztese, Rúzsa Magdolna. „Jövőre lesz húsz éve, hogy először megjelentem a Megasztárban és nagyon-nagyon izgalmas most úgy visszajönni, hogy rengeteg minden történt azóta. Most én segíthetek és kereshetem azt, akiben ott rejlik az a bizonyos „valami”. Sok mindent tudok, amit akkor még nem tudtam, amikor ott álltam a zsűri előtt, de talán pont azért, mert én is álltam ott, tudom, hogy ők mit éreznek, mit élnek át. Az a vágyam, hogy olyan tehetségeket találjunk, akik erre a pályára méltók és kell nekik ez a sorsfordító lehetőség” – nyilatkozta korábban a zsűri női tagja, Rúzsa Magdolna.

Az énekesnő első nevéhez köthető kiadvány 2006. november 28-án Ördögi angyal címmel jelent meg a boltokban. A 2007-es évet végig koncertezte, és ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon Helsinkiben az Unsubstantial Blues című dalával, amit Kovács Kati Várlak c. dala ihletett. A verseny döntőjében a kilencedik helyezést érte el. 

Nemrég pedig örömhírt osztott meg rajongóival, ugyanis egy új klipp forgatásán dolgozik jelenleg az énekesnő. Ennek a kulisszái mögé engedett betekintést néhány az instagram-oldalán megosztott fotóval. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top