nlc.hu
Sztárok
III. Károly király boldog 42. születésnapot kívánt Vilmos hercegnek egy édes fotóval

Születésnapját ünnepli Vilmos herceg: a királyi család soha nem látott fotókkal köszöntötte az ünnepeltet

Születésnapját ünnepli a walesi herceg, ennek apropóján pedig édesapja, a király köszöntötte fel egy édes csecsemőfotóval a 42 éves Vilmost.

A walesi herceg június 21-én ünnepli a 42. születésnapját. Ez alkalomból pedig édesapja a király édes fotóval köszöntötte a herceget.

Vilmos herceg

Vilmos herceg (Fotó: Daniel Leal – WPA Pool/Getty Images)

III. Károly király egy édes fotóval kívánt boldog születésnapot fiának, amelyen Vilmos csecsemőkorú még, a fotó maga pedig fekete-fehér.

Vilmos Artúr Fülöp Lajos walesi herceg 1982. június 21-én 21.03-kor született a paddingtoni St Mary’s Hospitalban, a trón második számú várományosaként.

A fiú 7 font 1,5 unciát nyomott, ami átszámolva 3600 gramm körül van. Az akkori herceg és a walesi hercegnő elsőszülött fia volt, azóta pedig már felnőtt és saját családja lett.

Vilmosnak nehéz 12 hónapot kellett átvészelnie, mivel feleségénél, a walesi hercegnőnél és édesapjánál, a királynál is rákot diagnosztizáltak.

Ennek ellenére június 20-án a dán király, Frederick mellett volt látható, amikor a két csapat a németországi Frankfurtban összecsapott, és a Háromoroszlánosok 1-1-es döntetlent értek el a torna második mérkőzésén.

A szóban forgó születésnapi fotót ide kattintva tudod megnézni.

Azonban nem csak ez az egy fotó látott napvilágot a hercegről, hanem egy igazán elbűvölő családi kép is. Ez a hivatalos Instagram oldalukon jelent meg, a leírásban ezzel a szöveggel:

Boldog születésnapot Papa, mindannyian nagyon szeretünk!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top