nlc.hu
Sztárok
Így élnek Katalin hercegné szülei

Sokáig nem láttuk Katalin hercegné szüleit, így néznek ki most!

"Amíg tehetem, amíg az egészségem engedni főzök, táncolok, biciklizem az unokáimmal."

Hosszú ideje már, hogy nem láttuk Carol és Michael Middletont, ez persze érthető, mert az elmúlt időszakban, amennyit csak tudtak, a beteg lányuk mellett voltak. Ám a héten ők is elmentek a Royal Ascotra. 

Károly pedig azt szerette volna, ha nászura, és nászasszonya ugyanazt a fogadtatást kapták volt, mint a királyi család tagjai. Így esett, hogy nemcsak Kamillának, Anna hercegnőnek, valamint Beatrix és Eugénia hercegnőnek járt a hintós bevonulás, hanem a Middleton házaspárnak is.

A Mirrornak nyilatkozó Duncan Larcombe író azt mondta, hogy Carole és Michael biztonsági hálója a walesi családnak. Ha Katalin rosszul van egy-egy kezelés után, Vilmosnak pedig a koronát kell képviselni, akkor a Middleton nagyszülők segítenek be a gyerekeknél. 

Fotók a 2024-es Royal Ascotról:

Carol Middleton és Michael Middleton. (fotó: Getty Images)
Megnézem
Összes kép (5)

Egyébként Middletonék régóta távolt tartják magukat a nyilvánosságtól, nem pletykálnak, nem panaszkodnak, és csak a lányuk “engedélyével” nyilatkoznak. Éppen ezért felbecsülhetetlen értékes tagjai lettek a királyi családnak, pedig nincs rangjuk.

Carol 2021-ben a Good Housekeepingnek adott interjúban elmondta: “Szeretnék lefutni a dombokról, felmászni a fákra és átmenni az alagúton a játszótéren. Amíg tehetem, amíg az egészségem engedni ezt fogom tenni az unokáimmal. Főzök velük, táncolunk, biciklizni megyünk.”

Carol és Micheal Middleton 2013-ban.

Carol és Micheal Middleton 2013-ban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top