nlc.hu
Sztárok
Hírességek, akik 40 éves koruk felett szültek

Hírességek, akik 40 éves koruk felett szültek

A napokban érkezett az örömhír, hogy gyermeket vár a 44 éves Tornóczky Anita. De nem ő az egyetlen hazai sztár, akinél a megszokottnál később érkezik a pici!

Míg korábban ritkaságszámba ment, hogy egy nő 40 éves kora fölött vállaljon gyermeket, ma már egyre több olyan anyukával lehet találkozni, akit nem riasztott el a gyermekvállalástól a bűvös negyedik X, és azt betöltve vállaltak gyermeket. Számos nő bebizonyította tehát már azt, hogy jó anyává válni nem csak a húszas és harmincas éveink elején lehet. Ezek a nők mind maguk mögött hagyták a társadalmi nyomásokat, és nem csak Hollywoodban, hanem Magyarországon is! De vajon kik ők? 

A lentebb található galériánkban olyan híres magyar nőket válogattunk a teljesség igénye nélkül össze, akik nem féltek elsőre vagy éppen második, harmadik alkalommal belevágni az anyaságba, méghozzá 40 felett. Habár az igaz, hogy egy bizonyos kor után sokkal több veszélynek van kitéve egy nő és persze egy fejlődő magzat, semmi sem lehetetlen. 

Megnézem
Összes kép (12)

 

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top