nlc.hu
Sztárok
Így van most a Vígszínházban lezuhant színész

Így van most a Vígszínházban lezuhant színész, Jegercsik Csaba

A művész gyógyulását anyagilag is támogatja a produkció.

Friss hírek érkeztek a Vígszínházban színre vitt Vámpírok bálja péntek esti előadásán a díszletelemről lezuhant Jegercsik Csaba állapotáról. A produkció a közösségi oldalán tudatta, hogy van most a 46 éves színész.

“Biztató híreket kaptunk Jegercsik Csaba állapota felől. Túl van a műtéten, a csuklótörésen kívül más komolyabb sérülés nem történt” – számolt be a darabot színpadra vivő PS Produkció. Arra is kitértek, hogy a maximális támogatásukról biztosították a színészt, sőt felajánlották számára a teljes kártalanítást, valamint a rehabilitációban a segítségnyújtásunkat, mindemellett a baleset miatt kiesett jövedelmét megtérítik. Az őszi előadásokra pedig visszavárják a művészt.

A baleset körülményeit és okait kivizsgáljuk, megerősítjük az előadás biztonsági és baleset megelőző intézkedéseket a hasonló esetek elkerülése érdekében” – jelentette be a PS Produkció.

Mint ismert, a PS Produkció által a Vígszínházban színre vitt Vámpírok bálja péntek esti előadásán történt a baleset, melynek következtében Jegercsik Csabát csuklótöréssel szállították kórházba. A színész – aki több mint 300 alkalommal játszotta a szerepet – egy 3-5 méter magas színpadelemről zuhant le a darab 348. előadásán. 

A Vígszínház szerint a felelősség a bérlőt, a produkciót terheli. A teátrumnál azt reagálták az esetre, hogy a PS Produkció saját szakemberekkel dolgozott, a Vígszínház pedig “most is, mint minden házbérlésnél” ügyeletet biztosított a bérlő részére.

Kiemelt fotó: Jegercsik Csaba a Magyar Színház Rév Fülöp című előadásában 2014-ben – MTI Fotó: Szigetváry Zsolt 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top