nlc.hu
Sztárok
A jelszó: ragyogj!

A jelszó: ragyogj!

2024 nyarán trendi ragyogni, trendi üdének, természetesnek lenni. A mattító alapozókat dugjuk a fiók mélyére, és helyette ragyogjunk!

A jelszó: ragyogj!
A finoman csillogó arcbőr kiemeli bőrünk textúráját, egészséges és természetes megjelenést eredményez. Az igazán ragyogó makulátlan bőr eléréséhez válasszuk a francia nők kedvenceit, a Nuxe Huile Prodigieuse többfunkciós szárazolajakat.

A jelszó: ragyogj!
A Nuxe márkát Aliza Jabès álmodta meg az 1990-es években. Az elfoglalt nők számára szeretett volna olyan multifunkciós termékeket ajánlani, amelyek nem csupán védik, de helyre is állítják az arc, a bőr és haj hidratáltságát.

7 évvel az első Nuxe termék, a Huile Prodigieuse bevezetése után, 1998-ban megszületett annak csillogó változata is. A gyöngyházfényű olajok megalapozták a ragyogás iránti szenvedélyt. A Florale változat 2019-ben jelent meg, és új, virágos illatával még több rajongót szerzett a márkának.

Amikor a Huile Prodigieuse® Or ellenállhatatlan irizáló fénye egyesül a Huile Prodigieuse® Florale vidám virágos jegyeivel és „rózsaszín attitűdjével”, az eredmény a Nuxe ragyogó újdonsága: a Huile Prodigieuse® Or Florale. Az új rose gold szárazolaj minden bőrtípust és bőrtónust megszépít és táplál!

A jelszó: ragyogj!A Nuxe termékek egyediségét 7 értékes és 100% -ban növényi olaj teszi lehetővé: hidratáló tsubakiolaj, bőrmegújító argánolaj, tápláló makadámiaolaj, bőrsimító borágóolaj, hidratáló kaméliaolaj, bőrvédő mogyoróolaj és puhító édes mandulaolaj. Kivételes illatuknak és textúrájuknak köszönhetően egyedi élménnyé varázsolják a szárazolajak használatát.

Az idei trend a ragyogást fokozó termékekre fókuszál, így a Huile Prodigieuse csillogó olajai nélkülözhetetlen alapdarabjai lesznek minden női piperepolcnak. A finom napsütötte ragyogás eléréséhez válasszuk a bőrtípusunknak és a bőrtónusunknak megfelelő ragyogó szárazolajat.
A rose gold hidegebb tónusokkal rendelkezik, mely finoman emeli ki az adott területet, amelyre kerül. Az arany változat bronz színű részecskéket is tartalmaz, így melegebb tónusú ragyogást hoz létre. A Prodigieuse arany olaj napsütötte és érzéki jegyeinek alternatívájaként fedezzük fel ebben a verzióban az Huile Prodigieuse Or Florale vidám, virágos jegyeit: a grapefruit vibrálása, a magnólia ragyogó virágos harmóniája és a fehér pézsma bársonyos alapja egész nap elkísér.

A jelszó: ragyogj!
A Huile Prodigieuse® szárazolajak védelmet nyújtanak a környezet okozta káros hatásokkal szemben, halványítják a terhességi csíkokat és striákat, és az UV-sugárzás káros hatásait követően újjáélesztik a bőrünket. Különleges selymes textúrájuknak köszönhetően, a felvitel után nem okoznak ragacsos érzést sem az arcunkon, sem a testünkön, de még a hajunkon sem.

A bőrünkre felvihetjük önmagában vagy krémbe keverve, a csillogó verziókat pedig akár highlighter helyett is használhatjuk. Ha hajvégápolóként alkalmazzuk, akkor a kissé még nedves hajra vigyük fel!

A jelszó: ragyogj!
A Huile Prodigieuse® szárazolajak a nyár tökéletes kiegészítői, amelyek a gyönyörű csillogás mellett érzéki illatukkal is elvarázsolnak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top