nlc.hu
Sztárok
Katzenbach Andrea lett Magyarország Szépe

Ő lett Magyarország Szépe 2024-ben

2024-ben is megválasztották Magyarország Szépét, aki ezzel a Miss World Hungary cím birtokosa is lett.

A győztes, Katzenbach Andrea persze kapott maga mellé két udvarhölgyet is (Cseh Jázmin és Horváth Alexandra), mégse álljon ott egyedül a színpadon.  Bár gyanítjuk, hogy vasárnap estet szinte mindenki a magyar-skót meccset nézte, de azért érdemes volt olyakor a Duna televízióra kapcsolni, ahol a látványos felvonulások után kihirdették a győztest. Volt, hogy fekete harisnyában,  magyar népviseletben, vagy  estélyiben sétáltgattak a hölgyek a kifutón. Jubilált is a műsor, mert 2014-től látható a közmédia csatornáját. 

Katzenbach Andreaa

Katzenbach Andrea (fotó: MTI)

Kulcsár Edina, aki maga is ott volt a zsűriben, azt üzente a győztesnek, hogy: teljes szívéből gratulál.

A lányok még nem nagyon adtak interjúkat, de Instán már láthattunk tőlük friss videókat. „Nagyon köszönjük, hogy drukkoltatok nekünk. A sok gratulációra is válaszolunk majd hétfőn!  Itt vagyunk az autóban Jázminnal és Szandival, és most elindulok, hogy megünnepeljük ezt a sikert”– mondta Andrea, aki nem hazudott, ugyanis tiarával a fején ugrott bele a vasárnap éjszakába.

Ha valaki a foci mellett döntött, de megcsodálná a magyar lányokat, magyar zászlóval, magyar melegítőben, akkor nézze meg galériánkat!

Magyarország szépe
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top