Ők alakítanák a Bridgertonokat, ha itthon játszódna

R. V. | 2024. Június 24.
Elképzeltük, hogy nézne ki a Bridgerton, ha Magyarországon készült sorozat lenne, és rögtön ki is osztottuk a nyolc testvér szerepét.

Vajon milyen lenne a Bridgerton, ha magyar sorozat lenne? Mármint minden maradna a régiben, az angol régenskorban, London társaságában játszódna, csak éppen haza gyártás lenne. Mint a Maxton Hall, ami német produkció, de a helyszín ott is Anglia. De ez esetben ki alakítaná a címszereplő testvéreket? Kezünkbe vettük az irányítást, és a castingos szerepét, és kiosztottuk a nyolc Bridgerton szerepét a magyar színészeink között. A galériából kiderül, ki formálná meg a kedvenceidet!

szalay bence anthony nlc

Szalay Bencénél nincs alkalmasabb Anthony Bridgerton megformálására. Van más, akik képes így nézni?! (Fotók: Profimedia, RTL/Katona László)

ember márk benedict nlc

Ember Márk és Benedict Bridgerton ugyanazt az energiát képviselik, mi pedig mindkettőjüket imádjuk! (Fotók: Profimedia, Schumy Csaba/Fotocentral)

medveczky balázs colin nlc

Kedves, cuki, de mégis férfias - ha a könyvbéli Colin kilépne a vászonra, akkor Medveczky Balázs alakjában jelenne meg. (Fotók: Profimedia, Olajos Piroska/Fotocentral)

döbrösi laura daphne nlc

Döbrösi Laura egyértelműen a magyar Phoebe Dynevor, aki ugyebár Daphne Bridgertont keltette életre. (Fotók: Profimedia, Korponai Tamás/Fotocentral)

walters lili eloise nlc

Szerintünk senki más nem hozná olyan jól Eloise habitusát, mint Walters Lili! (Fotók: Profimedia, Olajos Piroska/Fotocentral)

kovács panka francesca nlc

Francescát még csak most ismertük meg igazán, de azt már most tudjuk, hogy a magyar változatban Kovács Pankának KELL őt eljátszania. (Fotók: Profimedia, Trenka Attila/Fotocentral)

miller dávid gregory nlc

Tudjuk, tudjuk, Gregory egyelőre egy kisgyerek. De a felnőtt énjét annyira Miller Dávidként képzeljük el! (Fotók: Profimedia, RTL+/ Sajtóklub)

márkus luca hyacinth nlc

Ha Hyacinth, a legkisebb Bridgerton egyszer felnő, Márkus Luca lesz belőle. (Fotók: Profimedia, Nagy Zoltán/Fotocentral)

Exit mobile version