nlc.hu
Sztárok
Fotósokra támadt Ben Affleck, vajon jogos volt a felháborodása

Fotósokra támadt Ben Affleck, de sokak szerint jogos volt a felháborodása – videó

Fotósoknak esett neki a hollywoodi színész, Ben Affleck, sokak szerint viszont jogos volt a felháborodása a filmcsillagnak.

 A színész és Jennifer Lopez kapcsolata a hírek szerint romokban, a színész pedig elég rossz passzban van.

BRENTWOOD, CALIFORNIA - JUNE 12: Ben Affleck is seen on June 12, 2024 in Brentwood, California. (Photo by London Entertainment /GCImages)

BRENTWOOD, CALIFORNIA – JUNE 12: Ben Affleck is seen on June 12, 2024 in Brentwood, California. (Photo by London Entertainment /GCImages)

 
Elvesztette a hidegvérét Ben Affleck. Fotósokra támadt az állítólag válófélben lévő színész. Hetek óta Ben Affleck és Jennifer Lopez balhés kapcsolatától hangos a sajtó, sokan már válásról suttognak. 

Ben Affleck és Jennifer Lopez egykor Hollywood álompárjaként voltak ismertek, de az elmúlt hetekben olyan hírek jelentek meg, amelyek szerint problémák merültek fel a kapcsolatukban. Állítólag többször is hangos veszekedésektől visszhangzott a környékük, és már a közös otthonukat is meghirdették eladásra. A napokban az énekesnőt Olaszországban látták nyaralni, most pedig Párizsban üdül – mindezt férje nélkül.
 
„A korábban alkoholproblémákkal küzdő Affleck a jelek szerint a párkapcsolati válság miatt megint elindult a lejtőn. A hétvégén fotósokra támadt rá ingerülten. Épp a J-Lo-val közös Beverly Hills-i otthonukból hajtott el éjszaka luxus BMW-jével, mikor a leselkedő paparazzók a kameráik össztüzébe vették őt. A színész ingerülten a fékbe taposott, hátratolatott, majd tajtékozva hagyta el az autóját, és dühös léptekkel indult a fotósok felé, hogy helyre tegye őket” – számolt be róla a TMZ.

Sokak szerint azonban jogos volt a felháborodása, a sötét úton a villanó vakuk ugyanis elvakíthatták volna őt, ami balesethez és sérüléshez vezethetett volna. Elmondása szerint a lánya is a környéken járt kocsival, őt is veszélybe sodorhatták volna a tolakodó fotósok villódzó vakui.

Állj! Veszélyes, amit csináltok, érted? Nem látok. Valaki meg fog sérülni!

 

– háborgott hevesen gesztikulálva Affleck. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top