nlc.hu
Sztárok
Kiengedték a kórházból a magyar focistát, Varga Barnabást

Hazatért Stuttgartból Varga Barnabás – fotó

Kiengedték a kórházból Varga Barnabást, aki a Skócia elleni Európa-bajnoki mérkőzésen szenvedett többszörös arckoponyacsont-törést.

A magyar fociválogatott csatára, Varga Barnabás az Eb-n történt súlyos sérülése után szerdán hazatért. 

(Fotó:  Getty Images)

(Fotó:  Getty Images)

A Skócia elleni Európa-bajnoki győzelem során súlyos arcsérülést szenvedő Varga Barnabás a műtétje és pár nap megfigyelés után végre elhagyhatta a stuttgarti kórházat és párjával, Laurával együtt hazarepült Magyarországra. A FradiMédia ott volt, mikor támadónk kigurult a Liszt Ferenc Repülőtérről, pár mondatot sikerült is váltani játékosukkal, aki a körülményekhez képest jól van.

Az egész ország izgult Varga Barnabás állapotáért! A focistát párja mellett a szövetségi kapitány, Marco Rossi és szakmai stáb is meglátogatta a kórházban és a pillanatról pedig egy fotót is közöltek. Erről részletesebben ide kattintva olvashatsz.

A hírek arról szóltak, hogy a szerdai napon engedik ki a focistát és ez szerencsére meg is történt, így Barna már otthon lábadozhat.  
 

„Köszönöm a rengeteg támogató üzenetet. Jó újra itthon lenni. Most pár hét pihenő következik. Utána a felgyógyulásomra koncentrálok. Visszanéztem már az esetet, nem vagyok ijedős típus”

 

– árulta el a csatár, aki reméli, a válogatott végül folytathatja szereplését az Eb-nyolcaddöntőben.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top