nlc.hu
Sztárok
Marics Peti túlhajszolta magát: a jövőben jobban figyel majd

Marics Peti túlhajszolta magát: a jövőben a mennyiség helyett a minőséget akarja választani

Marics Peti egy percet sem pihen a nyári időszakban sem, hiszen nemcsak fellépésekre és forgatásokra jár, de mindezt az ország különböző pontjain.

Marics Peti szerepet kapott nemrég a Demjén-filmben is, így rengeteget ingázott, hogy az ország különböző pontjain bizonyítson. A fiatal énekes úgy érzi, túlhajszolta magát, ám cseppet sem bánj, hogy megragadja a lehetőségeket.

Marics Peti túlhajszolta magát: a jövőben a mennyiség helyett a minőséget akarja választani

Marics Petire a Sztárban Sztár zsűrizése és a Dancing with the Stars után újabb lehetőségek találtak rá. Az énekes pedig műsorvezetőként is megcsillogtathatta tudását a Zsákbamacska című műsorban, szintén a TV2 csatornáján. Most pedig zsűritagként fog bizonyítani a Megasztárban, de feltűnik majd a Hogyan tudnék élni nélküled? című filmben is.

„Nagy tisztelettel fogadtam, amikor a producer, Ki­rá­dy Attila felkért a Demjén-film egyik szerepére. Nem vagyok kiforrott színész, de Attilával már dolgoztunk együtt, így ismertük egymást korábbról. Teljesen más a munkamorálom egy filmnél, mint egy klipnél. Mindenhol megpróbálok céltudatosan és produktívan dolgozni, de itt mégis van egy több száz fős stáb, amelynek a munkája függ attól, hogy szórakozok vagy hülyéskedek éppen. Ilyenkor én sem engedem meg magamnak, hogy rajtam csússzanak el a dolgok. Őszintén megvallva, hiányzik a forgatás, mert szuper hangulatban telt” – mesélte Peti.

Az énekes elmondása szerint nem vállal el minden felkérést, csak a legjobbakat.

„Rengeteg olyan ajánlatot kaptam az utóbbi időben, amikre nem lehetett nemet mondani, legyen az a Hogyan tudnék élni nélküled? vagy a Megasztár, de akár reklámfelkérések is, amelyeket egyáltalán nem bántam meg, noha az utóbbi időben többször éreztem azt, hogy túlhajszolom magam. Ezért a jövőben mindenképpen odafigyelek arra, hogy a mennyiség helyett csak a minőséget nézzem. Most egy húzósabb időszakot élek meg. Közeledik a nyár, a fesztiválszezon, azonkívül mostanában sokszor ingáztam az ország legtávolabbi pontjai között a forgatás és a koncertek miatt, ezért ritkán találkoztam az alvás fogalmával. Inkább az ősz lesz a nyugodtabb időszak, hiszen már csak zenekaros felkéréseket vállalunk a ValMarral, ezért akkor lesz lehetőség pihenni, addig pedig nyomni kell ezerrel “– mondta Peti.

Marics a filmezést is nagyon élvezte, noha nem tudni, a későbbiekben is látható lesz-e ilyesféle produkciókban.

„Egyelőre ott tart a színészi pályafutásom, hogy nem rizikóztak be nálam más stílusú karaktert, úgyhogy ez a macsós vonal testhezálló volt. Szerintem nem véletlenül kapom meg ezeket a feladatokat, mert a képernyőről sok embernek az jöhet le, hogy igazi szívtipró vagyok. Pedig van egy nagyszívű énem is, s azzal is tudok operálni a jövőben. Szerencsére több pozitív visszajelzést kaptam már szakmabeliektől, így bátran kijelenthetem, hogy egész jól megugrottam a feladatot. Emellett pedig a kémia is nagyon megvan a színészek között, ami a jó castingnak volt köszönhető, mert mára mindenki szinte testvéri viszonyban van a másikkal, úgyhogy ez lehet a siker titka” – magyarázta lelkesen.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top