nlc.hu
Sztárok
Katzenbach Andrea és Kulcsár Edina tényleg olyanok, mint két tojás?

Megszólalt Katzenbach Andrea: ez a véleménye arról, hogy mindenki Kulcsár Edinához hasonlítja

Katzenbach Andrea elárulta, plasztikáztatott-e valaha, illetve arról is nyilatkozott, mit szól ahhoz, hogy sokan Kulcsár Edinához hasonlítják.

2024-ben is megválasztották Magyarország Szépét, aki ezzel a Miss World Hungary cím birtokosa is lett. A győztes idén, Katzenbach Andrea kapott maga mellé két udvarhölgyet is Cseh Jázmin és Horváth Alexandra személyében.

 

Katzenbach Andrea (fotó: MTI)

Katzenbach Andrea (fotó: MTI)

A nagy esemény kapcsán Kulcsár Edina is nyilatkozott, aki elárulta, hogy mit gondol arról, hogy kísértetiesen hasonlítana az idei győztes lányra. 

„Bár olvastam én is a kommenteket és a zsűritársaim is sokszor hivatkoztak Andreára – tudod, aki hasonlít rád –, de én nem látok akkora párhuzamot kettőnk között. Talán az lehet az oka, hogy az utóbbi időben nagyon sok szőke lány volt a győztes. Viszont ő egy másik karakter a barna bőrével és a barna hajával “– fejtette ki gondolatait Edina a Borsnak. 

Edina mindezek után azt is elárulta, hogy milyen eséllyel indulhat Andrea a világversenyen, ha már mások ennyire látják köztük a hasonlóságot, ő pedig másodikként végzett, így akár jó esélyünk is lehet:

„Mint azt korábban is mondtam, és mindig el is mondom ezekről a versenyekről, nem csak a külső számít, hanem sokkal többről szól. Például nálam is volt, hogy az előzsűrizés alapján borult a fejemben felállított sorrend. Sok múlik a belső értékeken, milyen a személyisége, hogyan tudja a belső értékeit prezentálni. De úgy vélem minden megtörténhet a világversenyen, attól függően mennyi időt fordít a felkészülésre Andi. De nagyon drukkolok neki és ha szeretné szívesen adok tanácsot, szívügyemnek tekintem, hogy minél jobb helyezést érjen el. Én lennék a legboldogabb, ha akár a top tízben, ötben vagy háromban lenne…” – fogalmazott.

Most a fiatal lány is elárulta, hogy mit szól ahhoz, hogy az utóbbi időben egyre többször hasonlították Kulcsár Edinához:

„Nekem ez személy szerint megtisztelő, hiszen Edina egy gyönyörű nő, arról nem is beszélve, hogy ő volt az, aki a legtovább jutott a Miss Worlddel kapcsolatban, szóval én ezt megtiszteltetésnek veszem, köszönöm szépen!”– mondta mosolyogva, majd hozzátette:

„Nem volt semmilyen plasztikai beavatkozásom… Amikor bejött ez a szájfeltöltési trend még régen, kipróbáltam egyszer, de azóta nem nagyon. Kiment teljesen a számból, nem is tervezem újra megcsináltatni. Ami mű rajtam, az a hajam, mert nekem egyébként nagyon kevés hajam van, de úgy gondolom, ez természetes kereteken belül teljesen elfogadható” – szögezte le a Blikknek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top