nlc.hu
Sztárok
Mentor lesz Nemazalány, Young G és Burai Krisztián

Mentor lesz Nemazalány, Young G és Burai Krisztián

Halastyák Fanninak és Young G Bécinek is lesz egy-egy csapata, akiknek munkáját Burai Krisztián zenei producer segíti majd.

Zenei hét veszi kezdetét a ValóVilág villájában! Halastyák Fanninak és Young G Bécinek is lesz egy-egy csapata, akiknek munkáját Burai Krisztián zenei producer segíti majd. A hármasfogat a Reggeli stúdiójából egyenesen a Villába ment, hogy elkezdjék a munkát.

Mentor lesz Nemazalány, Young G és Burai Krisztián

Először egy meghallgatással kezdenek, hogy felmérjék a villalakók zenei adottságait, aztán indulhat a dalszerzés és a közös munka. A két zenei csapat egy-egy dalon fog majd dolgozni, amelyet vasárnap bárki meghallgathat majd az RTL+ streaming platformon. Halastyák Fanni mindamellett, hogy izgatottan várja a villalakókkal való közös zenei munkát, azt is elmesélte, gyerekkora óta villalakó akart lenni.

 

 

ValóVilág12 kulisszatitkok – Fókusz

51 nap, 1228 streamelt óra, 20 buli – ez a Való világ 12. szériájának mérlege eddig, túl a játék felén. Most megmutatjuk, mi történik a kulisszák mögött és megismerhetik a villalakók fogyasztási szokásait is. Egy nap alatt elfogy 8-16 tekercs vécépapír, 2-3 liter szájvíz és 2 tubus fogkrém, de micellás vízből és hajspray-ből is sokat használnak. De mit és mennyit esznek? Kiderül a videóból.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top