nlc.hu
Sztárok
Létezik jól működő mozaikcsalád, erre Sárközi Ákosék a a legjobb példa

Sárközi Ákos és felesége bebizonyították, hogy igenis létezik jól működő mozaikcsalád

A sztárséf és felesége a napokban ünnepelte 5. házassági évfordulóját. De hogy lehet jól menedzselni a dolgokat egy mozaikcsaládban?

Sárközi Ákos és Évi nemrég ünnepelte ötödik házassági évfordulójukat. A sztárséf és kedvese most elárulta, mi a titka ennek a határtalan boldogságnak.

 Fotó: Trenka Attila / Profimedia.

 Fotó: Trenka Attila / Profimedia.

 

Nemrég ünnepelte Sárközi Ákos és Évi az ötödik házassági évfordulójukat. Mint mondják, annyira sűrű éveken vannak túl, hogy úgy érzik, sokkal régebb óta ismerik egymást. Az ünneplésről azonban nem feledkeztek meg.

„Az az igazság, hogy számunkra ez az öt év olyan gyorsan elment, hogy úgy érezzük, hogy már legalább húsz éve együtt vagyunk. Nagyon tartalmas és szuper volt ez az időszak! Az évfordulónkat minden évben szándékosan úgy szervezzük, hogy az a nap kizárólag kettőnkről szóljon. Általában elmegyünk valahová, vagy elutazunk, vagy csak sétálunk egyet valahol; a lényeg, hogy kettesben randizzunk egyet. Idén étterembe mentünk” – kezdte a hot! magazinnak Ákos.

A házaspár bebizonyította, hogy létezik jól működő mozaikcsalád. A sztárséf lánya és a festőművész lánya és fia jól kijönnek egymással és a szüleikkel.

Teljesen őszintén mondom, hogy nálunk a kamaszkor nem okoz problémát. A gyerekek szépen nőnek.” – Persze, mint minden családban, náluk is van néha feszültség.

„Ráadásul mivel már nagyok, sokkal lazábban és rugalmasabban tudunk kikapcsolódni Ákossal. Idén nyáron Olaszországban nyaralunk majd a családdal, de olyan utazást is szeretnénk, ahová a gyerekek nélkül, külön megyünk. Még nem tudjuk pontosan, hová ruccanunk majd el egy-egy ilyen hosszú hétvégére” – mondta Évi.

Ákosék tavaly vették meg a közös házukat, amit először „szétbombáztak”, majd a nulláról kezdték el felújítani. A ház szép lassan igazi otthonná alakul, ezért pedig a séf nagyon hálás a feleségének.

Amikor viszont a család beköltözött a házba, még konyhájuk sem volt! A Michelin-csillagos séfnek azonban természetesen ez sem jelentett problémát.

„Sokat poénkodtunk ezen, hogy a séf konyha nélkül maradt, de egyáltalán nem estünk kétségbe, hiszen Ákos a rezsón is nagyon jó ételeket készített – mesélte Évi, aki szintén szívesen ragad fakanalat.– Én inkább a klasszikus házias konyhát képviselem, a különlegesebb fogásokat Ákosra hagyom. De azt szeretem a legjobban, amikor együtt sütünk-főzünk.” – mesélte a házaspár.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top