nlc.hu
Sztárok
Meghalt Bill Cobbs

90 éves korában meghalt Bill Cobbs, az Éjszaka a múzeumban és a Több mint testőr színésze

A színész 90 éves volt, riverside-i otthonában hunyt el kedd este - írta a Facebookon testvére, Thomas Cobbs.

Meghalt Bill Cobbs amerikai színész, akit többek között a Több mint testőr és az Éjszaka a múzeumban című filmekből ismerhetünk. 

 (Photo: getty images)

90 évesen elhunyt Bill Cobbs (Fotó: Getty Images)

A színész 90 éves volt, riverside-i otthonában halt meg kedd este, írta a Facebookon a testvére, Thomas Cobbs.

Cobbs 50 évig volt a pályán, közel 200, jellemzően kisebb szerepben játszott, mégis nagy benyomást tett a közönségre, írta róla a brit lap. Cobbs játszott például a Dino Dana című sorozatban is, az abban nyújtott alakításáért 2020-ban elnyerte a Daytime Emmy-díjat. „Ahhoz, hogy művész lehess, adnod kell” – mondta Cobbs egy 2004-es interjúban.

„A művészet egyfajta ima. Arra reagálunk, amit magunk körül látunk, amit érzünk, és arra, hogy a dolgok hogyan hatnak ránk mentálisan és spirituálisan” – nyilatkozta akkor.

Most viszont testvére közölte a hírt a Facebookon, hogy szeretett testvére, a színész kedd este hunyt el.

„Szomorúan tudatjuk Bill Cobbs halálhírét. Június 25-én, kedden Bill békésen hunyt el kaliforniai otthonában. A szeretett társ, nagy testvér, nagybácsi, pótszülő, keresztapa és barát, Bill nemrégiben boldogan ünnepelte 90. születésnapját szerettei körében. Családként vigasztal bennünket a tudat, hogy Bill békére és örök nyugalomra lelt Mennyei Atyjánál. Kérjük imáitokat és bátorításotokat ezekben az időkben” – szól a bejegyzésben a hír.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top