nlc.hu
Sztárok
Harsányi Levente kifakadt a Georgia–Portugália meccs után

Harsányi Levente kifakadt a Georgia–Portugália meccs után: „Legyen újra tiszta és sporttal teli a labdarúgás!”

A műsorvezető szerint elveszett az igazság a tegnap este lejátszott Georgia–Portugália meccsen, már nincs is kedve tovább nézni az Eb-t.

Hatalmas meglepetést okozott szerda este egész Európának Georgia labdarúgó-válogatottja, mikor 2-0-ra legyőzte Portugáliát az Eb-n. Az eredmény nem csak a Portugálokat, de egész Magyarországot is letaglózta, hiszen ezzel eldőlt, hogy kis hazánk válogatott csapata nem jutott tovább a csoportkörből az egyenes kieséses szakaszba. A döbbenetes eseményekhez Harsányi Leventének is volt egy-két szava, gondolatait saját közösségi oldalán fejtette ki követőinek és az egész világnak. 

Harsányi Levente

Harsányi Levente (Fotó: Schumy Csaba)

A műsorvezető ez hosszas értekezés keretében fejtette ki ellenérzéseit, elsősorban a Portugál csapattal kapcsolatban: 

„Én pedig nagyon csalódott vagyok!!! Top bajnokságokban kizsigerelt zsoldosokat látok a pályán győzni nem akaró robotokat akik elveszik tőlünk a sport a foci szépségének szinte minden rezdülését. Heti több száz millió forintokat kereső klub rabszolgák akik a nemzeti mezben alibiznek le meccseket nézők milliói előtt akik a spórolt pénzünkön kimennek a stadionba és azt látják, hogy a Belga válogatott tagjai egy szöglet után 3 érintésből inkább haza adják, mint hogy megpróbálnának gólt lőni. 

Elveszett az igazság nincs is nagyon kedvem leülni már és megnézni a többi meccset. Az egész internet arról szólt ma, hogy a szlovák -Román meccs biztos döntetlen lesz, mert azzal mind 2 csapat tovább jut. Nem akarok összesküvés elméletet gyártani, de véletlen 1-1 lett és a két csapat tagjai egymást átölelve őrültek a meccs után a pályán. Nem szeretném elfogultan látni és nézni csak magyar szemüvegen keresztül az EB-t. Nekem a foci veszett el a szépség a lendület a mosoly egy jó csel egy finom megoldás és sorolhatnám.

Ennek ellenére ma kimegyek a fiammal a kertbe és focizunk egy jót és az igazi boldogság az ő szemében látni a tüzet és a jó kedvet a focihoz. Legyen újra tiszta és sporttal teli a labdarúgás. Barátsággal Harsányi Levente”

– olvasható a posztja alatt, ami  ide kattintva megtekinthető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top